Zomeractiviteiten in Den Haag met kinderen

Geplaatst op: 3 juli 2024

De zomervakantie staat voor de deur, en dat betekent tijd voor leuke uitstapjes met de kinderen! Den Haag heeft zoveel te bieden, of je nu houdt van het strand, cultuur, natuur of avontuur. Hier zijn een paar leuke activiteiten om de zomervakantie goed te beginnen met kinderen in Den Haag.

Stranddag
Niets zegt zomer zoals een dagje strand. Scheveningen of Kijkduin zijn de ideale plek om te genieten van zon, zee en zand. De kinderen kunnen zandkastelen bouwen, in de golven springen of een potje beachvolleyballen. Vergeet niet een bezoekje te brengen aan de Pier of de boulevard, waar je kunt genieten van een lekker ijsje en uitzicht over de zee.

Avonturen in Madurodam
Madurodam is een must-see voor gezinnen. Dit park is een miniatuurversie van Nederland, waar je de beroemdste gebouwen en monumenten kunt bewonderen. Kinderen vinden het geweldig om door de kleine straatjes te lopen en interactief bezig te zijn met de verschillende attracties. Leuk én leerzaam!

Ontspannen in het Zuiderpark
Voor een rustige dag midden in de natuur is het Zuiderpark een goed plan. Hier kunnen de kinderen spelen in de speeltuin, varen in een bootje op de vijver of een potje voetballen op de grasvelden. Neem een picknickmand mee en ga lekker lunchen.

Dieren kijken in Sea Life
Een bezoek aan Sea Life Scheveningen is perfect voor een regenachtige zomerdag. Hier kunnen de kinderen de onderwaterwereld ontdekken en allerlei zeedieren van dichtbij zien. Van kleurrijke vissen tot indrukwekkende haaien, genoeg te bewonderen.

Ravotten in de speeltuin van Drievliet
Pretpark Drievliet is ideaal voor een dag vol spanning en sensatie. Dit park heeft attracties voor alle leeftijden, van achtbanen voor de waaghalzen tot draaimolens voor de kleintjes. Een dagje Drievliet staat garant voor veel plezier en lachende gezichten.

Cultuur snuiven in het Kinderboekenmuseum
Voor de kleine boekenwurmen is het Kinderboekenmuseum een aanrader. Hier komen verhalen tot leven door interactieve tentoonstellingen en workshops. Kinderen kunnen hun favoriete personages ontmoeten en zelf creatief aan de slag gaan. Een leuke manier om lezen te stimuleren.

Den Haag heeft dus genoeg te bieden voor een onvergetelijke zomervakantie met de kinderen. Trek eropuit en geniet samen van al het moois dat deze stad te bieden heeft!

Actueel nieuws

Tuintips voor de zomer

In de zomer zijn we weer lekker veel buiten bezig in de tuin. Maar waar moet je nou op ...

LEES VERDER

18 juli 2024

Zomeractiviteiten in Den Haag met kinderen

De zomervakantie staat voor de deur, en dat betekent tijd voor leuke uitstapjes met de kinderen! Den Haag heeft ...

LEES VERDER

3 juli 2024

Breintraining heeft positief effect op hersenen van ouderen 

Uit een onderzoek van het King’s College London blijkt dat het spelen van breintraining spellen de hersenen van ouderen ...

LEES VERDER

27 juni 2024

Nieuwsarchief
HKZ-certificaat weer verlengd

29 mei 2024 - Florein heeft opnieuw het HKZ-certificaat behaald voor huishoudelijke zorg. Dit certificaat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Sinds 2013 zijn wij HKZ-gecertificeerd door KIWA Nederland en we zijn trots dat we ...

Leuke buiten activiteiten in Den Haag

17 mei 2024 - Het zonnetje begin gelukkig al meer en meer te schijnen, dus wij dachten: laten we wat leuke activiteiten in de buitenlucht voor jullie op een rijtje zetten. De stad aan zee biedt allerlei ...

8 gezondheidsvoordelen van magnesium

1 mei 2024 - Wist je dat er meer dan 600 processen in het lichaam waarbij magnesium nodig is! Jammer genoeg krijgt maar de helft van alle Nederlanders voldoende magnesium binnen. Daarom kan het nuttig zijn om ...

Hoe kies je de juiste zorginstelling?

23 april 2024 - Het kiezen van de juiste zorginstelling voor jezelf of een geliefde is een belangrijke beslissing die behoorlijk wat overwegingen met zich meebrengt. Of het nu gaat om langdurige zorg, revalidatie na een operatie ...

Hoe krijg je meer energie?  

11 april 2024 - Heb je vaak het gevoel gehad dat je constant moe bent en geen energie hebt? Je bent niet de enige. Veel mensen ervaren dagelijks vermoeidheid en een gebrek aan energie. Gelukkig zijn er ...

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.