Assistent dienstverlening & zorg (BOL-opleiding)

Opleiding en stage georganiseerd vanuit 1 locatie

ROC Mondriaan uit Den Haag werkt samen met Florein/Florissant. Zo kun jij tijdens je Bol-opleiding leren én direct aan de slag op de werkvloer met een ervaren werkbegeleider.

’s Morgens leren en ’s middags werken

In de ochtend krijg je op onze opleidingslocatie in Rijswijk theorie (van 8.30 – 11 uur) en ga je daarna met de werkbegeleider aan de slag (tot 16.30 uur). Dit doe je op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Op woensdag is er één keer per maand een workshop. Die is verplicht. Zorg jij dat je erbij bent én een goed resultaat haalt, dan ontvang je een certificaat. De andere woensdagen ben je vrij. Dan kun je bijvoorbeeld extra Nederlandse les volgen.

Je doet het samen

Tijdens jouw stage staat een ervaren werkbegeleider voor je klaar om jou en een medestudent te begeleiden. Je gaat bijvoorbeeld naar klanten thuis of naar het verpleeghuis. Florein zorgt voor het vervoer tijdens je stage. Je kunt meerijden met de werkbegeleider, die in het bezit is van een auto. Tijdens het werk is de werkbegeleider altijd aanwezig. Op die manier is er veel tijd voor persoonlijke begeleiding en het uitvoeren van stageopdrachten.

Wie is Florein?

Florein levert zorg dichtbij de klant. Thuis of bijvoorbeeld in het verpleeghuis. Dat doen we met hart voor mensen. Wij geloven in een persoonlijke benadering. En ook al werken veel mensen individueel bij een klant, je maakt altijd onderdeel uit van een team. Je leert van elkaar en stimuleert elkaar. We doen het echt samen. Met familie, buren, vrienden en professionals. 

Florein is een particuliere zorgorganisatie die gericht is op het leveren van zorg bij mensen thuis. Wij bieden huishoudelijke zorg, 24-uurs zorg of nachtzorg. Voor iedereen in Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Westland, Leiden en omgeving.

Wie is Florissant?

Florissant is het schoonmaakbedrijf van Florein en biedt professionele, servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio Den Haag.

Wat bieden wij jou tijdens deze opleiding?

  • Scholing op maat door docent van Mondriaan
  • Garantie op een stageplek
  • Individuele begeleiding door ervaren werkbegeleider
  • Eigen leslocatie met leeshoek en computer
  • Fijne werk- en opleidingsomgeving

En rond jij de opleiding positief af dan biedt Florein jou een baan aan of kun je doorstromen naar niveau 2 in de zorg.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je bent positief en gemotiveerd
  • Je spreekt voldoende Nederlands
  • Je vindt het leuk om in de ouderenzorg te werken
  • Je komt je afspraken na
  • Je werkt graag in teamverband

Lijkt dit je wat?

Je kunt je hier rechtstreeks aanmelden bij Mondriaan.
Hier vind je ook extra praktische informatie over de opleiding. Na je aanmelding volgt een informatiebijeenkomst en kijken we of je aan de slag kan.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.