Helpende niveau 2 intramuraal

Solliciteer

Florein werkt binnen de muren van een zorginstelling. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen. In overleg met jou spreken we af hoeveel uur je kunt werken.

Pas jij bij Florein?
Wil je aan de slag in een verzorgingshuis of in het verpleeghuis? Dat kan. Florein werkt ook op diverse gespecialiseerde afdelingen van het verpleeghuis als vaste partner voor Florence. Binnen de muren van een zorginstelling werk je nauw samen met je collega’s. Dat maakt je werk leuk én gezellig tegelijk. Je leert van elkaar en stimuleert elkaar. De wereld verandert alsmaar om ons heen. Ook in de zorg gebeurt van alles. Florein speelt daar graag op in en werkt graag met mensen die actief omgaan met verandering en initiatief nemen. Jij toch ook?

Wij doen het samen
Op een afdeling werk je nauw samen met collega’s. Jij kiest of je flexibel inzetbaar wil zijn op verschillende locaties of afdelingen of liever vast werkt op één plek. Je maakt altijd onderdeel van een team. Je leert van elkaar en stimuleert elkaar.

Werkzaamheden
Jouw werk bestaat uit het ondersteunen van cliënten bij de dagelijkse lichamelijke verzorging en begeleiding. Dat doe je naar eigen inzicht en uiteraard op een verantwoorde manier in goede samenwerking met je team. Dat is logisch, je bent een professional!

Wij vragen
Je bent gediplomeerd helpende niveau 2. Je bent ondernemend en onafhankelijk. Je neemt verantwoordelijkheid, bent effectief en doelgericht. Voor deze functie is het van belang dat je in de omgeving van Den Haag of in de nabije omgeving woont.

Wij bieden
Een veelzijdige baan met afwisseling en verantwoordelijkheid. Heb je ambitie om je verder te ontwikkelen binnen je werkgebied, dan biedt Florein ruime opleidingsmogelijkheden. De omvang van je dienstverband is bespreekbaar.

Nieuwsgierig?
Klinkt dit aantrekkelijk? Vul het online sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op. Of bel ons direct via 070-300 48 04 als je meer informatie over deze functie wilt.


Interesse in deze vacature?

Solliciteer

Daisy: "Werk en privé kun je goed combineren"

Doordat je zelf je beschikbaarheid kunt opgeven.

Lees verder!
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.