Hulp bij het Huishouden, Den Haag

Solliciteren

Florein werkt in de thuiszorg met kleinschalige teams. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen. In overleg spreken we af hoeveel uur je kunt werken.

Pas jij bij Florein?
Als Hulp bij het Huishouden heb je een belangrijke rol in het huishouden. Jouw werk zorgt er namelijk voor dat onze cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat vinden we belangrijk bij Florein.

Het huishouden op orde houden is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig ben jij er om te helpen. Schoonmaken, stofzuigen, een was draaien of strijken; daar draai jij je hand niet voor om. Zo is het huis in mum van tijd weer fris en schoon.

Wij doen het samen
Ook al werk je individueel bij de cliënt thuis, je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een vast team.

Werkzaamheden
Jij zorgt ervoor dat elk huishouden de aandacht krijgt die het verdient. Dit doe je door te stofzuigen, schoonmaken, een was te draaien of te strijken. Zo zorg jij ervoor dat het huis weer schoon, opgeruimd en fris is als je de deur uitloopt.

Wij vragen
Je vindt het leuk om huishoudelijk werk te doen voor onze cliënten, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Je bent zorgvuldig, effectief en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast beschik je over eigen vervoer, bij voorkeur de (brom)fiets, en woon je in Den Haag.

Wij bieden
Het gaat om een parttime functie waarvan de uren bespreekbaar zijn. De werkzaamheden zijn verdeeld over maandag tot en met vrijdag. In overleg bespreken we welke dagen jij werkzaam bent.

Nieuwsgierig?
Klinkt dit je goed in de oren? Reageer dan voor 1 mei a.s. op deze vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 


Interesse in deze vacature?

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.