Studenten voor de functie Helpende niveau 2 (+)

Ben jij een geneeskunde of HBO-V student en wil jij aan de slag in de zorg wanneer het jou uitkomt? Dan kan Florein jouw hulp goed gebruiken! Via onze moederorganisatie Florence, biedt Florein persoonlijke en verpleegkundige zorg in het werkgebied Leiden onder de noemer ‘Thuis in Leiden’.

Pas jij bij Florence?
Florence is op zoek naar meerdere enthousiaste en flexibele leerlingen die HBO-V of Geneeskunde (WO) studeren en op zoek zijn naar een bijbaan in de zorg. Je gaat, wanneer het jou uitkomt, als Helpende niveau 2 (+) aan de slag in Leiden. Perfect om te combineren met je studie!

Wij doen het samen
Bij Florence doen we het samen. We zijn altijd op zoek naar medewerkers met het hart op de juiste plek. Je werkt in een leuk team, waar je veel van elkaar kunt leren. Je kunt ook terecht bij de wijkverpleegkundige die jou ondersteunt, zodat jij het werk kunt doen.

Werkzaamheden
Wat je doet op een dag kan verschillen; denk bijvoorbeeld aan het assisteren bij de maaltijdbereiding of het aanreiken van medicatie. Daarnaast verricht je verzorgende handelingen en help je de klant bij de algemene, dagelijkse levensbehoeften. Je signaleert ook eventuele veranderingen in de situatie van de klant en rapporteert dit aan de wijkverpleegkundige.

Wij vragen

  • Je hebt passie voor de zorg en gaat respectvol om met onze klanten
  • Je hebt een propedeuse geneeskunde of HBO-V
  • Het vak farmacologie en je zorgstage heb je met een goed resultaat afgesloten
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Thuiszorgervaring heeft onze voorkeur, maar ook al heb je dat niet, dan gaan wij toch graag met jou in gesprek

Wij bieden
Een mooie kans om werkervaring op te doen, waarbij de werktijden in overleg afgestemd worden (ochtendroute start om 7.30 uur en de avondroute om 17.00 uur) . Je werkt samen met een hecht team, waarin de wijkverpleegkundige jou ondersteunt.

Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT. Zo is je salaris ingedeeld in FWG-schaal 30 en bedraagt minimaal €11,17 bruto per uur, exclusief een eventuele toeslag voor onregelmatige uren. Ook krijg je 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33%.


Meer informatie
Heb je vragen over de functie? Bel gerust met Celine de Vogel op 071-890-0440. Direct solliciteren kan via de knop hieronder.

Solliciteren

Vacatures

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.