Leerling Helpende (niveau 2)

Solliciteer

Vind jij leren en werken de perfecte combinatie? Dan is een BBL-opleiding bij Florein iets voor jou! Bij Florein bieden we je de kans om je diploma voor Helpende (niveau 2) te halen en tegelijkertijd een hele berg praktijkervaring op te doen.

Pas jij bij Florein?

Florein is op zoek naar meerdere enthousiaste en flexibele leerlingen voor de opleiding die in februari 2023 gaat starten. Deze opleidingsplekken staan open voor zowel nieuwe kandidaten als voor medewerkers van Florein.

Tijdens de BBL-opleiding ga je naar school én werk je tegelijk. Hierdoor doe je veel praktijkervaring op naast je opleiding. Na afloop van deze erkende opleiding ontvang je dus een erkend diploma.

Wij doen het samen

Bij Florein doen we het samen. We zijn altijd op zoek naar medewerkers met het hart op de juiste plek. Je werkt in een hecht team, waar je veel van kunt leren. Je kunt ook altijd terecht bij de zorgmanager die jou ondersteunt/begeleidt, zodat jij het werk kunt doen waarvoor je opgeleid wordt. Voor de begeleiding voor wat betreft je opleiding, kan je rekenen op je praktijkopleider. Zij ondersteunt jou gedurende het opleidingstraject.

Werkzaamheden

Wat je doet op een dag kan verschillen; denk bijvoorbeeld aan het assisteren bij het wassen en aankleden of het aanreiken van medicatie. Daarnaast verricht je de handelingen waarvoor je bent opgeleid of wordt opgeleid en help je de klant bij de algemene, dagelijkse levensbehoeften.

Je verricht deze werkzaamheden in een verpleeg- of verzorgingshuis of bij klanten in de thuissituatie.

Wij vragen

Je hebt passie voor de zorg en gaat respectvol om met onze klanten. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar (je werkt ook op avonden, weekenden en feestdagen) en ben je in het bezit van eigen vervoer (auto, brommer, e-bike). Een “gewone” fiets is niet altijd handig omdat je in het hele werkgebied kan worden ingezet (Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten). Je solliciteert op een opleidingsplek. De opleiding voor niveau 2 duurt 1 jaar.

Vanuit de opleiding worden de volgende eisen gesteld:

  • Ben je 23 jaar of jonger: Vmbo-diploma, minimaal kaderberoepsgerichte,
  • Ben je ouder dan 23 jaar: geen specifieke opleidingseisen,
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wij bieden

Een mooie kans om werkervaring op te doen, waarbij de werktijden in overleg afgestemd worden. De opleiding wordt in zijn geheel door Florein betaald en je krijgt een contract voor 24 uur per week. Van deze 24 uur per week ben je 16 uur in de week werkzaam in de flexpool, loop je 4 uur per week stage en ga je 1 hele, vaste dag in de week naar school. De schooldag wordt voor 4 uur per week door Florein betaald (zit in jouw contract), de andere 4 uur van die dag is jouw eigen investering.

Hiernaast hanteren we een reiskostenvergoeding, voor zowel naar werk als naar school. Uiteraard bieden we goede arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT zoals 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.

Nieuwsgierig?

Ben je enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan voor 21 januari 2023 via onderstaande knop.

Deze opleidingsplaatsen staan open voor zowel medewerkers van Florein als kandidaten van buiten Florein. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een medewerker van Florein.


Interesse in deze vacature?

Solliciteer via de button hieronder!

Solliciteer
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.