Leerling verzorgende IG (niv. 3)

Solliciteer

Is werken en leren iets voor jou? Dan zoeken we jou! Bij Florein bieden we een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) aan voor de functie van Verzorgende IG (niveau 3). Je contractomvang wordt voor de duur van de opleiding 24 uur per week. Je stage en scholingsuren vallen binnen deze 24 uur.

In september 2022 start de opleiding tot niveau 3 bij een erkend ROC. De opleiding duurt in totaal 3 jaar en tijdens deze 3 jaar ga je 1 hele dag per week naar school.

Pas jij bij Florein?

Bij Florein zoeken we enthousiaste leerlingen voor de functie van Verzorgende IG (niveau 3). Ben jij iemand met een hart voor mensen? Dan pas je goed bij ons.

Naast je stage en schooldag ben je voor 16 uur per week werkzaam in de flexpool van Florein, in wisselende diensten, zowel intramuraal als extramuraal. De diensten waar het om gaat vallen op alle dagen en dagdelen van de week, dus ook in het weekend en op feestdagen. Je kan ingezet worden op alle locaties en wijkteams van Florence.

Toelatingseisen

Er zijn bepaalde toelatingsvoorwaarden vanuit de opleiding:

  • Vmbo-diploma (kaderberoepsgerichte gemengde of theoretische leerweg) of
  • Mbo-diploma, niveau 2
  • Overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo of

Voldoe je niet aan deze toelatingsvoorwaarden en ben je ouder dan 21 jaar? Dan is het mogelijk dat je een test doet om eventueel toch toegelaten te kunnen worden tot de opleiding. Een assessment kan een onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Wij bieden

Het schoolgeld, boekengeld en examengeld wordt door Florein betaald. Ook de reiskosten op de lesdagen komen voor onze rekening. De lesdag valt voor de helft onder werktijd, de andere helft is je eigen tijd. De stages en scholingsuren die je tijdens de opleiding gaat lopen (gemiddeld zo’n 4 uur per week), vallen onder werktijd.


Lijkt dit je wat?
Klik dan op de button hieronder en vul het onderstaande formulier in.

Voor meer informatie over dit traject kun je contact opnemen met Marloes Boerma via 070-3004804.

Solliciteer
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.