Planner WMO 28 – 32 uur

Solliciteer

Florein is een slagvaardig en flexibel bedrijf dat (thuis)zorg regelt en levert in de regio Haaglanden, Leiden en omliggende gemeenten.

Over deze functie

Als planner van team WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) maak je deel uit van een team van (assistent) Managers en Planners die verantwoordelijk zijn voor de inzet van huishoudelijke medewerkers bij onze klanten. Je wordt aangestuurd door de Manager WMO en je bent werkzaam op het kantoor van Florein in Rijswijk.

Werkzaamheden

Je bent verantwoordelijk voor een goede planning van:

  • Onze medewerkers in de WMO. Deze medewerkers worden ingezet bij onze klanten die huishoudelijke zorg nodig hebben. Daarbij heb je oog voor zowel de wensen van de klanten als de medewerkers en houd je rekening met reistijden tussen de verschillende klanten
  • Je hebt telefonisch contact met onze klanten en medewerkers en je beantwoordt hun vragen en lost deze zoveel mogelijk op.
  • Daarnaast verricht je alle administratieve handelingen die bij de planning aan de orde zijn. Dat betekent dat je veel achter de computer zit.

Wij doen het samen

In deze functie heb je veel telefonisch contact met onze medewerkers uit het werkveld, werk je nauw samen met de (assistent) managers en jouw collega planners.

Wij vragen

Om deze functie goed te kunnen uitoefenen, verwachten wij van je dat bij voorkeur beschikt over een MBO opleiding en heb je ervaring met het plannen. Daarnaast is het een voordeel als je momenteel werkt in de WMO omdat je dan precies weet wat er in het werkveld speelt. Wij verwachten dat je om 8.00 uur in de ochtend kunt starten en de voorkeursdagen dat je werkt zijn voor ons de maandag, woensdag en vrijdag. In deze functie moet je goed kunnen schakelen en meerdere dingen tegelijk te kunnen doen. Je moet het dus leuk vinden om te puzzelen om zo je planning rond te krijgen!

Wij bieden

Wij bieden je een leuke werkomgeving waar eigen initiatief en meedenken op prijs wordt gesteld. Daarnaast ontvang je een goed salaris, afhankelijk van je ervaring, van minimaal € 14,05 tot maximaal € 19,33 bruto per uur. In deze functie bieden we je een diversiteit aan werkzaamheden.


Neem voor meer informatie over de functie contact op met Cindy Lunes via cindy.lunes@florein.nl

Solliciteren kan tot en met 21 maart 2023 door per e-mail een sollicitatiebrief met CV te sturen naar Florein, t.a.v. Elise van Hezewijk via elise.vanhezewijk@florein.nl.

Solliciteer
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.