Verzorgende niveau 3 intramuraal

Direct solliciteren

Florein werkt binnen de muren van een zorginstelling. Jouw hulp als Verzorgende intramuraal kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen. In overleg met jou spreken we af hoeveel uur je kunt werken.

Pas jij bij Florein?

Wil je aan de slag in een zorginstelling? Dat kan als Verzorgende intramuraal. Florein werkt ook op diverse gespecialiseerde afdelingen van het verpleeghuis als vaste partner voor o.a. Florence. Binnen de muren van een zorginstelling werk je nauw samen met je collega’s. Dat maakt je werk leuk én gezellig tegelijk. Je leert van elkaar en stimuleert elkaar. De wereld verandert alsmaar om ons heen. Ook in de zorg gebeurt van alles. Florein speelt daar graag op in en werkt graag met mensen die actief omgaan met verandering en initiatief nemen. Jij toch ook?

Wij doen het samen

Op een afdeling werk je nauw samen met collega’s. Jij kiest of je flexibel inzetbaar wil zijn op verschillende locaties of afdelingen of liever vast werkt op één plek.  Je maakt altijd onderdeel van een team. Je leert van elkaar en stimuleert elkaar.

Werkzaamheden

Jouw werk bestaat uit alle voorkomende verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Dat is logisch, je bent een professional! En ja, dat doe je naar eigen inzicht en uiteraard op een verantwoorde manier in goede samenwerking met je team. Jij coördineert de zorg en kijkt wat nodig is voor de cliënt. Zo help jij de cliënt om de regie over zijn of haar leven te houden of te herpakken.

Wij vragen

Je bent gediplomeerd Verzorgende niveau 3. Collega’s omschrijven jou als ondernemend en onafhankelijk. Je neemt verantwoordelijkheid, bent effectief en doelgericht. Voor deze functie is het van belang dat je in de omgeving van Den Haag of in de nabije omgeving woont.

Wij bieden

Een veelzijdige baan met invloed en verantwoordelijkheid. Heb je ambitie om je verder te ontwikkelen binnen je werkgebied, dan biedt Florein ruime opleidingsmogelijkheden. De omvang van je dienstverband is bespreekbaar.

Nieuwsgierig?

Klinkt dit aantrekkelijk? Vul het online sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op. Bel ons direct via 070-300 48 04 als je meer informatie over deze functie wilt.

Iris: “Ik kan zelf aangeven wanneer ik wel of niet kan werken.”

Zo heb ik genoeg tijd voor mijn gezin

Lees verder!
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.