Verzorgende niveau 3 thuiszorg

Direct solliciteren

Florein werkt in de thuiszorg met kleinschalige teams. Jouw hulp als Verzorgende kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen. In overleg met jou spreken we af hoeveel uur je kunt werken.

Pas jij bij Florein?

In de thuiszorg heb je een belangrijke rol als verzorgende. Jouw inzet tot eigen regie in het leven van de cliënt kan een verschil van dag en nacht maken. Florein werkt met mensen met hart voor de zorg. De wereld verandert alsmaar om ons heen. Ook in de zorg gebeurt van alles. Florein speelt daar graag op in en werkt graag met mensen die actief omgaan met verandering en initiatief nemen. Jij toch ook?

Wij doen het samen

Ook al werk je individueel bij de cliënt thuis, je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel van een vast team. Je leert van elkaar en stimuleert elkaar. Ook vorm je een team met de mensen om de cliënt heen. Familie, de huisarts, specialisten. Jij zorg voor verbinding en prikkelt mensen – die als het even niet kan – straks zonder jouw hulp verder kunnen met hun leven. En het is mooi als dat lukt.

Werkzaamheden

Jouw werk bestaat uit alle voorkomende verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Dat is logisch, je bent een professional! En ja, dat doe je naar eigen inzicht en uiteraard op een verantwoorde manier in goede samenwerking met je team. Jij coördineert de zorg en kijkt wat nodig is voor de cliënt. Zo help jij de cliënt om de regie over zijn of haar leven te houden of te herpakken.

Wij vragen

Je bent gediplomeerd Verzorgende niveau 3. Collega’s omschrijven jou als ondernemend en onafhankelijk. Je neemt verantwoordelijkheid, bent effectief en doelgericht. Voor deze functie is het van belang dat je in de omgeving van Den Haag of in de nabije omgeving woont.

Wij bieden

Een veelzijdige baan met invloed en verantwoordelijkheid. Heb je ambitie om je verder te ontwikkelen binnen je werkgebied, dan biedt Florein ruime opleidingsmogelijkheden. De omvang van je dienstverband is bespreekbaar.

Nieuwsgierig?

Klinkt dit aantrekkelijk? Vul het online sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op. Of bel ons direct via 070 – 300 48 04 als je meer informatie over deze functie wilt.

Het werkgebied voor deze functie is Den Haag en omgeving.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.