Werkbegeleiders (20 uur per week) voor BOL leerlingen niveau 1

Solliciteren

Florein is sinds september 2019 gestart met een nieuw project in samenwerking met ROC Mondriaan uit Den Haag. Een deel van de leerlingen die in september 2019 de opleiding tot Zorghulp niveau 1 zijn gaan volgen, volgen deze bij Florein in huis. In de ochtend hebben ze dan hun theorie vakken en in de middag gaan ze met jou als werkbegeleider in de praktijk aan de slag. Op deze manier kan de theorie nog beter gekoppeld worden aan de praktijk. En uit onderzoek is naar voren gekomen dat uitval van deze leerlingen lager is dan de uitval van leerlingen die “gewoon” naar school gaan.

Pas jij bij Florein

Om werkbegeleider te kunnen worden, ben je werkzaam als Hulp bij het Huishouden en je bent 4 dagen per week beschikbaar. Het gaat voor dit project om werkdagen op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 11.30 – 16.30 uur, deze uren zijn tot en met augustus 2020. Vanaf september zijn de werktijden van 08.30-16.30. Mocht je daarnaast meer uren willen werken, dan kan dit in overleg.

Op het moment dat er geen leerlingen zijn, word je ingepland als Hulp bij het Huishouden.

Werkzaamheden

Als werkbegeleider ga je met 2 BOL leerlingen naar de klant. De klanten zijn op de hoogte dat jij met meerdere personen komt. Vervolgens stel jij de leerlingen voor aan de klant en leg jij de leerlingen uit welke taken op dat moment uitgevoerd moeten worden. Je houdt ook in de gaten of alles goed verloopt en zo nodig spreek je de leerlingen daarop aan. Jij bent verder de contactpersoon naar de klant. Omdat jullie met meerderen bij de klant aan het werk zijn, blijf je er ook korter. Zijn de taken klaar, dan ga je weer naar de volgende klant.

Op de dagen dat je werkbegeleider bent, start je op ons kantoor in Rijswijk op. De leerlingen zijn daar ook, zij hebben in de ochtend hun lessen gehad. Vervolgens krijg jij je planning en ga je met de auto op weg naar jouw klanten voor die middag. Het is voor deze functie dan ook van belang dat je beschikt over een eigen auto. De reiskosten worden vergoed tegen  € 0,27 per km.

Wij vragen

Voor deze functie vind jij het leuk om jongeren te begeleiden in hun leerproces. Daarnaast weet je wat het is om huishoudelijke werkzaamheden te verrichten. Verder beschik je over een eigen auto met rijbewijs. Je doet de werkbegeleiding niet alleen, je wordt hierin ondersteund door je zorgmanager en de andere werkbegeleiders.

Ons aanbod

  • Een leuk team waar meedenken op prijs wordt gesteld;
  • Voor de uren die jij als werkbegeleider werkt, krijg je een toeslag  van € 10,- bruto per dag.
  • Je wordt door Florein getraind om de leerlingen te begeleiden en om hun examens af te kunnen nemen, zal er begeleiding zijn vanuit Mondriaan.

Wat verwachten wij van jou?

  • Affiniteit met jongeren;
  • Communicatief sterk en creatief in het bedenken van oplossingen;
  • Je bent betrouwbaar en flexibel inzetbaar;
  • Je bent een teamspeler
  • Je woont in het werkgebied van Florein, dat is regio Haaglanden (Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Leiden en Leiderdorp).

Lijkt dit je wat?

Stuur dan voor uiterlijk 16 maart 2020 je brief met CV naar Virginia Nurmohamed (zorgmanager) via Virginia.Nurmohamed@florein.nl. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan kun je Virginia bellen via 070 – 300 4805 of via 070 – 300 4808.

Wie weet word jij onze nieuwe werkbegeleider!?

 Zowel medewerkers van Florein met een contract voor bepaalde tijd als onbepaalde tijd worden uitgenodigd om te reageren.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.