Zorgondersteuner

Solliciteer

Florein biedt een nieuwe functie in de zorg aan, samen met een opleidingstraject. Lees snel verder!

Pas jij bij Florein?
Florein is op zoek naar enthousiaste medewerkers met een hart voor mensen. Want zorg verlenen is zoveel meer dan alleen je werk uitvoeren. Jouw inzet voor onze cliënten kan een verschil van dag en nacht maken. Je bent voor mensen letterlijk het lichtpuntje van de dag. En dáár doen wij het voor! Jij toch ook?

Over deze functie
Dit is een nieuwe functie binnen Florein waarvoor een speciaal opleidingstraject is samengesteld. Samen met 12 medekandidaten word je opgeleid tot Zorgondersteuner. Je wordt in 2 maanden opgeleid tot Zorgondersteuner. Deze opleiding bestaat zowel uit dagdelen met theorielessen als praktijkdagdelen. Hierdoor ga je de geleerde theorie in de praktijk uitvoeren. Dit gebeurt onder de begeleiding van een werkbegeleider en onder toezicht van een praktijkbegeleider. De opleiding start medio mei 2023.

Werkzaamheden
Je wordt opgeleid om licht verzorgende taken uit te kunnen uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen bij de Algemeen Dagelijkse Levensbehoeftes (ADL). Een voorbeeld van ADL is ondersteuning bij wassen, maaltijdverzorging of activiteiten (zoals bijvoorbeeld een spelletje doen). Hiermee ondersteun je jouw collega’s en help je onze cliënten enorm.

De werkzaamheden worden zowel overdag, in de avond als in weekenden/feestdagen gedaan.

Wij doen het samen
Ook al werk je individueel bij de cliënt thuis, je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een vast team.

Wij vragen
Je vindt het leuk om onze cliënten te helpen waar je kan, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Je bent zorgvuldig, gemotiveerd en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast beschik je (bij voorkeur) over eigen vervoer. De werkzaamheden vinden in eerste instantie plaats bij onze cliënten in Leidschendam/Voorburg. Later wordt het werkgebied uitgebreid naar de andere werkgebieden van Florein.

Wij bieden
Een opleiding tot Zorgondersteuner, in een gezellig en flexibel team. Als je bent geslaagd voor je opleiding, is het aantal werkuren per week als Zorgondersteuner in overleg. Op deze functie is schaal FWG 20, CAO VVT van toepassing (minimaal € 13,01 maximaal € 16,41 bruto per uur).


Nieuwsgierig?
Klinkt dit je goed in de oren? Reageer dan op deze vacature door voor 24 maart 2023 via onderstaande button en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deze functie wordt zowel intern als extern uitgezet. De opleidingskandidaten zullen een mix worden van interne en externe kandidaten.

 

 

Solliciteer
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.