ZZP-ers gezocht voor de thuiszorg in Leiden!

Direct solliciteren

Niveau 2+ / 3 en 4

Florein werkt in Leiden met een kleinschalig thuiszorgteam, dat bestaat uit zowel medewerkers in loondienst als ZZP’ers, zij werken op invalbasis en met vaste uren. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen. Florein is op zoek naar JOU!

Wil jij ook als ZZP’er aan de slag?

In de thuiszorg heb je een belangrijke rol als helpende, verzorgende of verpleegkundige. Jouw inzet en aanzet tot eigen regie in het leven van de cliënt in zijn eigen omgeving kan een verschil van dag en nacht maken. Florein werkt met mensen met hart voor de zorg. De wereld verandert alsmaar om ons heen. Ook in de zorg gebeurt van alles. Florein speelt daar graag op in en werkt graag met mensen die actief omgaan met verandering en initiatief nemen. Jij toch ook?

Het aanbod

  • Wij bieden flexibel en afwisselend werk binnen een organisatie die van aanpakken weet!
  • Een samenwerking met Florein is mogelijk als je over de juiste diploma’s en registraties beschikt. Maar ook belangrijk is dat je, net als wij, gaat voor het persoonlijke contact met onze klanten en deskundige, professionele zorg levert.
  • Als je wilt kan je als invaller aan de slag, maar we kunnen je ook op doorplanning meenemen en dan weet je ruim van te voren voor welke diensten je bent ingepland. Alles is hierin bespreekbaar.
  • Naast de thuiszorg in Leiden kunnen we je ook inzetten bij onze moederorganisatie Florence, zowel intra- als extramuraal. Aan jou de keuze!
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.