Meewerkend Voorwerker

Solliciteer

Florissant, schoon met zorg!

Florissant is een onderdeel van Florein Zorg en is verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden in verschillende zorginstellingen.

We bieden professionele en servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio’s Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.

Wie ben je?

Schoon is voor jou niet schoon genoeg. Nee, het moet blinken en stralend schoon zijn! Je wordt blij als het team reilt en zeilt. Je voelt je verantwoordelijk en bent graag een aanspreekpunt. Je kan goed zelfstandig je job doen, bent klantgericht en een echte aanpakker!

Wat ga je doen?

Als meewerkend Voorwerker geef je leiding aan medewerkers algemeen schoonmaakonderhoud in een verpleeghuis. Naast het aansturen en coördineren van het team werk je zelf ook mee.  In de functie van Meewerkend Voorwerker houd je toezicht op de uitvoering van het afgesproken schoonmaakprogramma, resulterend in de overeengekomen uitvoeringskwaliteit. Denk hierbij onder meer aan:

Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die jij en je team levert en straal je dat ook uit.

  • Het toewijzen van taken aan medewerkers. 
  • Het geven van aanwijzingen en instructies aan medewerkers.
  • De controle van werkkwaliteit en werkvoortgang. 
  • Het melden van bezettings- en overige uitvoeringsproblemen aan de leidinggevende en uitvoering geven aan oplossingen
  • Het inwerken van nieuwe medewerkers en overdragen van werkmethoden

Wij vragen

Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlandse en ben je woonachtig in ons werkgebied. Verder ben je communicatief sterk, kan je goed organiseren, ben je pro-actief en zie je er representatief uit. 

Wij bieden

Een interessante baan waarin meedenken en eigen initiatief erg wordt gewaardeerd. Het gaat om 20 tot 30 uur per week. Salaris en andere arbeidsvoorwaarden overeenkomstig cao Schoonmaak. Je kan direct beginnen!


Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jose Vesters, Objectleider Florissant via 06-51596030 of via de mail: Jose.Vesters-Gaal@florein.nl
Direct solliciteren kan via de button hieronder.

Solliciteer
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.