Schoonmaakmedewerkers voor Florissant

Solliciteren

Florissant is het schoonmaakbedrijf van Florein en biedt professionele, servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio Den Haag. 

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar schoonmaakmedewerkers die flexibel inzetbaar zijn op de locaties waar Florissant werkzaam is en die met trots en passie hun werk kunnen en willen uitvoeren.

Werkzaamheden

Het gaat om parttime schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimtes van het verzorgings- of verpleeghuis zoals de woonkamers, (ontvangst)hal, trappenhuis, algemene sanitair, restaurant en het schoonmaken van de kamers van de bewoners.

Je wordt per keer ingezet op een specifieke taak die jij professioneel uitvoert. Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je als schoonmaakmedewerker verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit.

Werkgebieden

Als schoonmaakmedewerker verricht je schoonmaakwerkzaamheden in verpleeg- en verzorgingshuizen in Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Leidschendam of Voorburg.

Wij vragen

Het gaat hierbij om parttime werkzaamheden, in voornamelijk de ochtenduren. Hou er rekening mee dat je in de meeste gevallen in de ochtend zal starten. Werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. In overleg met jou wordt bepaald op welke dagen en op welke locatie je wordt ingezet.

Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen.

Om je goed op onze locaties in te kunnen zetten, woon je in het werkgebied van Florissant. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behandeling nemen.

Wij bieden

Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.

Florissant, schoon met zorg!


Heb je belangstelling? Reageer dan door het sollicitatieformulier in te vullen en wij nemen contact met je op.

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.