Schoonmaakmedewerkers Florissant, regio Voorschoten

Solliciteren

Florissant is het schoonmaakbedrijf van Florein en biedt professionele, servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio Den Haag.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar parttime schoonmaakmedewerkers die op invalbasis of op basis van vaste uren inzetbaar zijn op de locatie in Voorschoten en die met trots en passie hun werk kunnen en willen uitvoeren.

Werkzaamheden
Het gaat hierbij om parttime schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimtes van het verzorgings- of verpleeghuis zoals de woonkamers, (ontvangst)hal, trappenhuis, algemene sanitair, restaurant en het schoonmaken van de kamers van de bewoners.

Je wordt per keer ingezet op een specifieke taak die jij professioneel uitvoert. Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit.

Wij vragen
Een professionele, gedreven collega die in de ochtenduren beschikbaar is. Voor de locatie in Voorschoten hebben we nu twee vacatures:

– voor 14-15 uur per week van maandag tot en met vrijdag, start om 7.00 uur.
– voor 8 uur per week op zaterdag en zondag, start om 8.00 uur.

Daarnaast kunnen we voor deze locatie ook oproepmedewerkers gebruiken. Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen.

Om je goed op deze locatie in te kunnen zetten, woon je in de omgeving van Voorschoten. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behandeling nemen.

Wij bieden
Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties (als oproepmedewerker) werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.

Florissant, schoon met zorg!


Heb je belangstelling voor het werken binnen Florissant? Reageer dan door het sollicitatieformulier in te vullen en wij nemen contact met je op.

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.