Schoonmaakmedewerker (kantoorlocatie)

Solliciteren

Florissant is het schoonmaakbedrijf van Florein en biedt professionele, servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio Den Haag.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek een schoonmaakmedewerker voor de kantoorlocatie op de Laan van Vredenoord 1 te Rijswijk die met trots en passie zijn of haar werk daar kan en wil uitvoeren.

Werkzaamheden
Het gaat om parttime schoonmaakwerkzaamheden op kantoorlocatie Laan van Vredenoord, van maandag tot en met vrijdag van 16.30 – 19.00 uur. Jouw voornaamste taken zijn het schoonmaken van het sanitair op de verschillende verdiepingen, de verschillende openbare ruimtes en de kantoorruimtes.

Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit.

Wij vragen
Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen.

Wij bieden
Een leuke werkomgeving! Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.

Wil je meer weten of solliciteren?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Joke de Koning, Objectleider Florissant, via joke.deKoning@forein.nl

Solliciteren kan door vóór 30 november 2018 te reageren op de vacature via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je brief met CV per mail naar Joke de Koning.

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.


Interesse in deze vacature?

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.