Weekend Medewerkers Algemeen Schoonmaakonderhoud

Direct solliciteren

Florissant, schoon met zorg!

Florissant is een onderdeel van Florein Zorg en is verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden in verschillende zorginstellingen.

We bieden professionele en servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio’s Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.

Wie ben je?

Schoon is voor jou niet schoon genoeg. Nee, het moet blinken en stralend schoon zijn! Als medewerker Algemeen Schoonmaakonderhoud word jij blij als de bewoners dat ook zijn. Je bent een bezige bij en houd ervan om onder de mensen te werken. Je kan goed zelfstandig je job doen, bent klantgericht en een echte aanpakker!

Wat ga je doen?

Het gaat om parttime schoonmaakwerkzaamheden (voornamelijk de ochtenden) op verschillende locaties in de weekenden. Jouw voornaamste taken zijn het schoonmaken van het sanitair op de verschillende verdiepingen, verschillende openbare ruimtes en op een aantal locaties ook logistieke werkzaamheden. Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit.

Wij vragen

Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands en ben je woonachtig in ons werkgebied. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen.

Wij bieden

Een leuke werkomgeving! Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak en ligt tussen de € 11,27 en € 12,86 bruto per uur bij een leeftijd vanaf 21 jaar.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.