Studenten voor de functie van Helpende niveau 2(+)

Solliciteren

Ben jij een geneeskunde of HBO-V student en wil jij aan de slag in de zorg wanneer het jou uitkomt? Dan kan Florein jouw hulp goed gebruiken!

Pas jij bij Florein?
Florein biedt, via onze moederorganisatie Florence, persoonlijke en verpleegkundige zorg in het werkgebied Leiden onder de noemer “Thuis in Leiden”.

Thuis in Leiden is op zoek naar enthousiaste en flexibele studenten die bezig zijn met een opleiding in de zorg en willen werken als Helpende Niveau 2(+) in de thuiszorg. Hierbij moet je denken aan ochtenddiensten die beginnen rond 07:30 tot 12.00/13:00 uur of avonddiensten die beginnen rond 17:00 tot 23:00 uur, voor zowel doordeweeks als in het weekend. Perfect om te combineren met je studie!

Wij doen het samen
Je werkt in deze functie nauw samen met je teamleden en de (wijk)verpleegkundige. In je team leer je van elkaar en stimuleer je elkaar.

Werkzaamheden
Wat je doet op een dag kan verschillen; denk bijvoorbeeld aan het assisteren bij de maaltijdbereiding en eten en drinken of het aanreiken van medicatie. Daarnaast verricht je verzorgende handelingen waarvoor je bent opgeleid en help je de klant bij de algemene, dagelijkse levensverrichtingen. Ook is het jouw taak om eventuele veranderingen in de situatie van de klant te signaleren en dit rapporteren aan de wijkverpleegkundige.

Wij vragen
Je hebt passie voor de zorg en gaat respectvol om met onze klanten. Je bent in het bezit van je propedeuse geneeskunde en je hebt het vak farmacologie met een goed resultaat afgesloten of je doet de HBO-V en jij hebt je zorgstage goed afgesloten. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en in het bezit van je eigen vervoer. Iemand met ervaring in de thuiszorg heeft onze voorkeur, maar ook al heb je dat niet, dan willen wij toch graag met jou in gesprek.

Wij bieden
Een hecht team om mee samen te werken en te sparren over de zorginzet. Je kunt ook altijd terecht bij de zorgmanager en een wijkverpleegkundige die jou ondersteunt/begeleidt, zodat jij het werk kunt doen waarvoor jij opgeleid wordt.

Het is een mooie kans om werkervaring op te doen, waarbij de werktijden en uren in overleg afgestemd worden. Je krijgt een salaris dat is ingedeeld in FWG-schaal 30 en dat bedraagt minimaal € 11,20, maximaal € 15,82 bruto per uur (afhankelijk van ervaring), exclusief een eventuele toeslag voor onregelmatige uren. Daarnaast ontvang je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 7,4%.

Je reiskostenvergoeding voor de fiets is € 1,14 per dag, reiskosten voor de auto is volgens de fiscale voorschriften. Uiteraard bieden we goede arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.

Nieuwsgierig?
Ben je enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan voor 31 januari a.s. met de button hieronder of stuur je CV en motivatie naar Celine.deVogel@florein.nl.

Heb je meer vragen over de functie, bel ons dan gerust op 071-890 0440 en vraag naar Celine de Vogel. Voor meer informatie over Florein, kijk op onze website.


Interesse in deze vacature?

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.