Huisverpleegkundige/wijk- verpleegkundige in Leiden

Solliciteren

Je bent zelfstandig, houdt van initiatief nemen en bent eigenlijk toe aan een nieuwe uitdaging op werkgebied. Een baan waarin je echt het verschil kunt maken. Herken je jezelf in deze omschrijving? Dan is onze vacature voor Huisverpleegkundige (16-24 uur) echt wat voor jou!

(De functie van huisverpleegkundige is vergelijkbaar met de functie van wijkverpleegkundige.)

Pas jij bij Florein?
Florein is op zoek naar enthousiaste medewerkers met een hart voor mensen. Want zorg verlenen is zoveel meer dan alleen je werk uitvoeren. Jouw inzet voor onze klanten kan een verschil van dag en nacht maken. Je bent voor mensen letterlijk het lichtpuntje van de dag. En dáár doen wij het voor! Jij toch ook?

Wij doen het samen
Samen kom je verder. Bij Florein vinden we samenwerken dan ook vanzelfsprekend. Zowel met onze fijne collega’s als met de klant. Als huisverpleegkundige is het daarom belangrijk dat je een netwerk opbouwt in de wijk. Je onderhoudt contact met huisartsen en welzijnsorganisaties, maar zorgt er ook voor dat de sociale kring van de klant je weet te vinden. Denk hierbij aan mantelzorgers, familie, buren en vrienden.

Werkzaamheden
De kern van deze functie is dat je ervoor zorgt dat de klant onder eigen regie zo prettig mogelijk en zelfstandig zijn leven leidt. Met de klant bespreek je wat er nodig is om de kwaliteit van leven te vergroten. Door het gebruiken van je netwerk zorg je ervoor dat de klant zo lang mogelijk thuis kan blijven wonen. Dit vraagt van jou als huisverpleegkundige ondernemerschap, ambitie en sterke communicatieve vaardigheden.

Wij vragen

– HBO diploma Verpleegkundige (HBO-V) + BIG geregistreerd
– Ervaring met het indiceren van zorgplannen en het coördineren van zorg. Daarnaast stuur je het team van verzorgenden en verpleegkundigen aan en coach je hen ook.
– Zorgvuldigheid in het maken van en het houden aan afspraken
– Iemand die een netwerk in de wijk kan opbouwen
– Een sociale, doortastende, stressbestendige en collegiale persoonlijkheid
– Goede beheersing van de Nederlandse taal
– Ervaring met relatiebeheer, in de breedste zin van het woord
– Iemand die in het bezit is van eigen vervoer

Wij bieden
Een gezellig, enthousiast en betrokken team gecombineerd met een uitdagende werkomgeving, waarin er volop ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Het team bestaat uit zowel medewerkers als ZZP-ers, niveau 2 – 4. Je kan volop meedenken over het onderwerp kwaliteit en je hebt inspraak bij de selectie van nieuwe zorgmedewerkers. Ook bieden wij je veel vrijheid in het uitvoeren en plannen van je werkzaamheden.

De functie is in eerste instantie voor 24-32 uur in de week (omgeving Leiden) en wordt ingeschaald in FWG schaal 50 van de CAO VVT.

Ben je enthousiast, maar beschik je nog niet over alle kwaliteiten die we zoeken? Geen probleem! Bij Florein helpen we elkaar graag, bijvoorbeeld door het aanbieden van bijscholing. Scholing waar je behoefte aan hebt, is bespreekbaar. Aarzel dus niet om te reageren als je nog niet aan alle eisen kunt voldoen.


Nieuwsgierig?
Ben je enthousiast geworden van deze vacature? We kunnen niet wachten om kennis met je te maken! Solliciteer snel via het formulier onder aan deze pagina en we nemen contact met je op.

Ben je op zoek naar wat meer informatie over de functie? Onze collega Celine de Vogel kan al je vragen beantwoorden. Je kunt haar telefonisch bereiken via 071-8900440.

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.