Leerling Helpende (niveau 2) of Verzorgende IG (niveau 3)

Vind jij leren en werken de perfecte combinatie? Dan is een BBL-opleiding bij Florein iets voor jou! Bij Florein bieden we je de kans om je diploma voor Helpende (niveau 2) of Verzorgende IG (niveau 3) te halen en tegelijkertijd een hele berg praktijkervaring op te doen.

Pas jij bij Florein?
Florein is op zoek naar meerdere enthousiaste en flexibele leerlingen voor het schooljaar 2019/2020. Deze opleidingsplekken staan open voor zowel nieuwe kandidaten als eigen medewerkers binnen Florein.

Tijdens de BBL-opleiding ga je naar school én werk je tegelijk. Hierdoor doe je veel praktijkervaring op naast je opleiding. Na afloop van deze erkende opleiding ontvang je een erkend diploma.

Wij doen het samen
Bij Florein doen we het samen. We zijn altijd op zoek naar medewerkers met het hart op de juiste plek. Je werkt in een hecht team, waar je veel van kunt leren. Je kunt ook altijd terecht bij de zorgmanager die jou ondersteunt/begeleidt, zodat jij het werk kunt doen waarvoor je opgeleid wordt.

Werkzaamheden
Wat je doet op een dag kan verschillen; denk bijvoorbeeld aan het assisteren bij het wassen en aankleden of het aanreiken van medicatie. Daarnaast verricht je verzorgende handelingen waarvoor je bent opgeleid en help je de klant bij de algemene, dagelijkse levensbehoeften.

Wij vragen
Je hebt passie voor de zorg en gaat respectvol om met onze klanten. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar (je werkt ook op avonden, weekenden en feestdagen) en het liefst in het bezit van je eigen vervoer. Je solliciteert in eerste instantie op een opleidingsplek. Vervolgens kijken we samen welke opleiding het beste bij je past. Natuurlijk kun je zelf je voorkeur alvast aangeven. De opleiding voor niveau 2 duurt 1 jaar en het traject voor niveau 3 duurt 3 jaar.

Wij bieden
Een mooie kans om werkervaring op te doen, waarbij de werktijden in overleg afgestemd worden. De opleiding wordt in zijn geheel door Florein betaald, waarbij je 24 uur per week werkt en 1 dag per week naar school gaat. Ook de schooldagen worden gedeeltelijk door Florein vergoed. Een opleiding volgen bij Florein biedt mogelijk goede doorgroeimogelijkheden na je opleiding.

Hiernaast hanteren we een reiskostenvergoeding, voor zowel naar werk als naar school. Uiteraard bieden we goede arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT.


Nieuwsgierig?
Ben je enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan via de button hieronder.

Solliciteren

Vacatures

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.