Particuliere hulp

Solliciteren

Heb jij specialiteiten waar je in uitblinkt en vind je het leuk om deze kennis met je medemens te delen? Dan is dit wellicht jouw kans!

Pas jij bij Florein?
Florein biedt particuliere hulp voor iedereen die dat nodig heeft. Afhankelijk van de wensen van de klant komt Florein bij de klant thuis. Dit kan een of meer keren per week of om de veertien dagen zijn. In overleg met Florein en de klant wordt met jou afgestemd voor hoeveel uur per week je kan worden ingezet.

Als particuliere hulp word je door de klant via Florein betaald. Je bent zelf verantwoordelijk voor de afdracht van de belasting hierover.

Wat ga je doen?
Afhankelijk van de wensen van de klant, wordt de zorg afgestemd. Dit kan zijn: hulp in de huishouding, boodschappen doen, een wandeling maken met de klant of de hond helpen uit laten.

Wie zoeken we?
Wij zijn op zoek naar particuliere hulpen die werkzaam willen zijn in, Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg, Voorschoten en Wassenaar.


Lijkt dit je wat? Wij willen graag met je kennismaken. Meld je je zo snel mogelijk aan via de button ‘solliciteren’ en wij nemen contact met je op.

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.