Thuishulp A in Stompwijk

Solliciteren

Ben jij onze nieuwe collega? We zoeken enthousiaste werknemers in Stompwijk en omgeving. In overleg spreken we af hoeveel uur je kunt werken.

Pas jij bij Florein?
Het huishouden op orde houden is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig ben jij er om te helpen als thuishulp! Schoonmaken, stofzuigen, een was draaien of strijken; daar draai jij je hand niet voor om. Zo is het huis in mum van tijd weer fris en schoon én kan de klant zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Wij doen het samen
Ook al werk je individueel bij de cliënt thuis, je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een vast team.

Werkzaamheden
Jij zorgt ervoor dat elk huishouden de aandacht krijgt die het verdient. Dit doe je door te stofzuigen, schoonmaken, een was te draaien of te strijken. Zo zorg jij ervoor dat het huis weer schoon, opgeruimd en fris is als je de deur uitloopt.

Wij vragen
Je vindt het leuk om huishoudelijk werk te doen voor onze cliënten, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Je bent zorgvuldig, effectief en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast beschik je over eigen vervoer en woon je in in Stompwijk of de nabije omgeving.

Wij bieden
Het aantal werkuren per week zijn in overleg. Afhankelijk van het aantal uren dat je kunt werken, kun je ook in Leidschendam-Voorburg ingezet worden.

Nieuwsgierig?
Klinkt dit je goed in de oren? Reageer dan op deze vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

De werkgebieden voor deze functie zijn Stompwijk en eventueel Leidschendam-Voorburg.


Solliciteer via de knop hieronder!

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.