Florissant zoekt zomervakantiekrachten!

Solliciteren

Florissant is het schoonmaakbedrijf van Florein en biedt professionele, servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio Den Haag.

Parttime vakantiewerk
Voor de zomerperiode zijn wij op zoek naar scholieren of studenten die parttime en flexibel willen werken als vakantiekracht.

Waar werk je?
De werkgebieden voor deze functie zijn Den Haag, Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar, Delft, Leidschendam of Voorburg.

Werkzaamheden
Je verricht schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimten van het verzorgings- of verpleeghuis zoals de woonkamers, (ontvangst)hal, trappenhuis, algemeen sanitair, restaurant en het schoonmaken van de kamers van de bewoners.

Je wordt telkens ingezet op een specifieke taak die jij professioneel uitvoert. Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit.

Wij vragen
Je kunt parttime en vooral in de ochtenden aan het werk. Werkdagen zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag. In overleg met jou wordt bepaald wanneer en op welke locatie je wordt ingezet.

Bij voorkeur heb je ervaring met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau en je spreekt goed Nederlands. Dit is nodig om je werk goed te kunnen doen.

Wij bieden
Een leuke, afwisselende werkomgeving op verschillende locaties. Een  salaris dat ligt tussen de € 7,- en € 12,67,- euro per uur, afhankelijk van je leeftijd.

Je werkt vooral in de ochtenden dus ben je de middagen lekker vrij. Lekker om wat bij te verdienen en ’s middags gewoon naar het strand te kunnen gaan! Daarnaast kun je echt iets betekenen voor de bewoners van de huizen waar je werkzaam bent.

Nieuwsgierig?
Klinkt dit goed? Reageer dan op deze vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Florissant, schoon met zorg!


Solliciteer via de knop hieronder!

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.