Schoonmaakmedewerker (voor het weekend)

Solliciteren

Wij zijn voor Florissant op zoek naar schoonmaakmedewerkers voor in het weekend. Wil jij graag aan de slag op verschillende locaties en ben jij in het weekend beschikbaar? Dan zoeken wij naar jou!

Wie zoeken we?
Florissant is op zoek naar schoonmaakmedewerkers in het weekend die met trots en passie hun werk uitvoeren. Het gaat om verschillende locaties in:

– Den Haag
– Voorburg
– Leidschendam
– Wassenaar

Werkzaamheden
Het gaat om parttime schoonmaakwerkzaamheden op verschillende locaties. Je taken zullen vooral zijn: het schoonmaken van sanitair op verschillende verdiepingen, openbare ruimtes en kantoren schoonmaken.

Wij vragen
Wij zoeken iemand die ervaring heeft met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau. Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en spreekt goed Nederlands. Goede communicatie is in onze ogen belangrijk om op de juiste wijze je werk te kunnen doen.

Wij bieden
Een leuke werkomgeving! Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.


Nieuwsgierig? 

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Joke de Koning of Jose Vesters, Objectleiders Florissant, via joke.deKoning@florein.nl of jose.vesters@florein.nl

Solliciteren kan door vóór 15 oktober 2019 door te reageren op de vacature via onderstaand sollicitatieformulier of stuur je brief met CV per mail naar Joke de Koning of Jose Vesters.

Deze vacature wordt zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een interne kandidaat.

Solliciteren
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.