Zorg thuis

Florein biedt u vele vormen van zorg voor thuis in omgeving Den Haag & Leiden:

Wij staan garant voor professionele zorgverleners, die goed in hun vak zijn. De zorg organiseren wij in samenspraak met u,  uw familie en relaties. Wij zijn te gast in uw huis en hebben respect voor uw wensen en gewoonten. Op de door u gewenste tijden kunt u op ons rekenen. Bij ziekte of vakantie regelen wij ook een vervanger. Dit betekent dat u altijd verzekerd bent van een zorgverlener.

“In overleg hebben we de planning gemaakt. Dat was heel prettig.”

Zorg regelen
Thuiszorg regelen kan op verschillende manieren. Niet alleen zijn er diverse vormen van zorg, ook de financiering is heel divers; via de Zorgverzekeringswet, Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of particulier. Per onderdeel staat aangegeven welke financiering mogelijk is. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Iedereen die hulp nodig heeft bij ziekte, handicap of ouderdom kan begeleiding, verzorging of verpleging krijgen op grond van de Zorgverzekeringswet (Zfw) of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Om hiervoor in aanmerking te komen is een indicatie nodig. Het is ook mogelijk dat u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget, waarmee u zelf zorg kunt inkopen.

U heeft de regie
Als wij zorg leveren, maken we hierover samen afspraken. Dit kan telefonisch of per e-mail; wat uw voorkeur heeft. We bespreken wat er gedaan moet worden en op welke dagen. Aan de hand van de indicatie of uw wensen regelen we de zorg. U houdt zelf de regie over de zorg en daarmee ook over uw eigen leven.

Contactpersoon
Een vaste medewerker is uw contactpersoon. Hij of zij is uw persoonlijke aanspreekpunt voor vragen of advies. De zorgverleners zijn in dienst van Florein of werken als zelfstandige. Onze medewerkers en zelfstandigen beschikken allemaal over de juiste diploma’s en ervaring.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.