Huishoudelijke zorg Pgb of particulier

Persoonsgebonden budget (Pgb) of particulier
Florein biedt huishoudelijke zorg. Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent kan het huishouden een hele opgave zijn. Wij bieden u een huishoudelijke hulp die bij u langskomt, zo vaak als u dat wenst. Dit is één of meer keren per week of om de veertien dagen.

Persoonlijke situatie
De hulp bij het huishouden regelt de dagelijkse werkzaamheden in en om het huis. Op basis van uw wensen maken we afspraken over de gewenste werkzaamheden:

  • stofzuigen
  • was draaien
  • stoffen
  • strijken
  • afwassen
  • ramen zemen
  • badkamer en toilet schoonmaken
  • boodschappen doen (afhankelijk van uw zorgindicatie)

“Samen met Florein hebben we afspraken gemaakt op welke dag en tijden de hulp komt. Precies zoals we dat graag wilden.”

Tarieven
U kunt huishoudelijke hulp krijgen met een Pgb (Persoonsgebonden budget) of particulier. Mogelijk krijgt u een indicatie van de gemeente (Wmo) voor uw huishoudelijke hulp. Wij kunnen samen kijken of u hiervoor in aanmerking komt.

Als u de hulp particulier wilt regelen, dan bemiddelt Florein tussen u en de huishoudelijke hulp. Voor dit product betaalt u een vast tarief van € 18,33 per uur. U bepaalt zelf hoeveel hulp u wilt ontvangen. Een indicatie is hiervoor dus niet nodig.

Het tarief voor huishoudelijke zorg met een Pgb bedraagt € 25,53 per uur. Zoals hierboven ook al staat, heeft u voor dit product een indicatie nodig.

Meer informatie
U kunt een aanvraag doen door het formulier in te vullen. Kunt u hulp gebruiken bij de aanvraag van uw Pgb of heeft u andere vragen? Bel ons gerust op 070 – 300 48 00.

Meer informatie vindt u ook in onze brochure of in het filmpje hieronder.

Meer informatie

Particuliere zorg van Florein

Een helpende hand is dan welkom. Voor het huishouden, de boodschappen, de plantjes of om samen een wandeling te maken. Florein staat voor u klaar, wanneer u maar wilt.

Download
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.