Over ons

Florein organiseert zorg dichtbij de klant. Wij scheppen tijd en ruimte en geloven dat zorg uit meer bestaat dan een product op basis van een indicatie. Zorgen doen wij graag samen. Met familie, buren, vrienden èn professionals. Met elkaar dragen we bij aan een goede gezondheid van lichaam én geest.

Florein is een zorgorganisatie bij mensen thuis en biedt huishoudelijke zorg, nachtzorg en 24-uurs zorg.  We helpen de klant en vullen de gewenste zorg samen in. Een persoonlijke benadering is daarbij vanzelfsprekend. Dit doen wij voor mensen die zelf kiezen welke zorg zij willen ontvangen. Maar ook als betrouwbare partner voor o.a. Florence.

Florein zorgt, da’s helder!

Ons werkgebied strekt zich uit over de regio Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Zoetermeer, Westland, Leiden en omgeving.  Ons kantoor staat in Rijswijk.

We zijn een enthousiaste club met ongeveer 850 medewerkers. U herkent onze medewerkers aan de volgende eigenschappen: flexibel, professioneel, hartelijk èn betrokken!

Links partners:
www.florence.nl
www.vebego.nl

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.