Wie zijn wij

Florein organiseert zorg dichtbij de klant. Wij scheppen tijd, ruimte en geloven dat zorg uit meer bestaat dan een product op basis van een indicatie. Zorgen doen wij graag samen. Met familie, buren, vrienden en professionals. Met elkaar dragen we bij aan een goede gezondheid van lichaam en geest.

Florein is een thuiszorgorganisatie en biedt diverse vormen van zorg bij mensen thuis; zoals huishoudelijke zorg, 24-uurs zorg en nachtzorg.  Een persoonlijke benadering van onze klant is voor ons vanzelfsprekend. Samen vullen we de gewenste zorg in. Dit doen wij voor mensen die zelf kiezen welke zorg zij willen ontvangen. Maar ook als betrouwbare partner voor o.a. Florence.

“Zorgen doen we samen!”

Ons werkgebied strekt zich uit over de regio Den Haag, Rijswijk, Delft, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Leiden, Leiderdorp en omgeving. Ons kantoor staat in Rijswijk.

We zijn een enthousiaste club met ongeveer 850 medewerkers. Het persoonlijke contact met de klant staat bij ons voorop en we leveren vanzelfsprekend deskundige en professionele zorg. Ook in de contacten met elkaar houden we van korte lijnen en heldere afspraken.

Florein zorgt, da’s helder.

Links partners:
www.florence.nl
www.vebego.nl

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.