Werken als ZZP’er

Wij waarderen de inzet van ZZP’ers in ons team en werken graag samen. Momenteel hebben we voldoende ZZP’ers en zijn er geen openstaande plekken. Mocht je in de toekomst interesse hebben, houd dan onze website in de gaten voor eventuele updates.

Wil je ook als zelfstandige aan de slag?

Steeds meer zorgverleners kiezen voor een toekomst als ZZP’er. Daar zijn goede redenen voor. Als zelfstandige bepaal jij je eigen werktijden en kies je je eigen klanten.

Wij bieden flexibel en afwisselend werk binnen een organisatie die van aanpakken weet. Bij Florein kun je als ZZP’er aan de slag. Een samenwerking met Florein is mogelijk als je over de juiste diploma’s en registraties beschikt. Maar nog belangrijker is dat, je net als wij, gaat voor het persoonlijke contact met onze klanten en deskundige, professionele zorg levert.

Voorwaarden:

  • Erkende zorgdiploma’s
  • BIG geregistreerd (voor niveau 4 en 5)
  • Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

“Als ZZP’er kan ik mijn werk en de zorg voor mijn moeder goed combineren.”

Bij Florein kan je als ZZP’er aan de slag in de reguliere zorg en in de palliatieve zorg. In de palliatieve zorg biedt Florein 24-uurs zorg en nachtzorg in de thuissituatie. In de reguliere zorg ben je werkzaam in de extramurale en intramurale zorg via Florence.

Dus kortom: als ZZP’er kun je bij Florein aan de slag in de intramurale, extramurale en terminale zorgverlening.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.