Huishoudelijke zorg Wmo

Florein biedt huishoudelijke zorg. Als u ouder wordt, een ziekte heeft of tijdelijk niet in orde bent kan het huishouden een hele opgave zijn. Wij bieden u graag huishoudelijke zorg.

Persoonlijke situatie
De huishoudelijke medewerker regelt de dagelijkse werkzaamheden in en om het huis. Het gaat hierbij om werkzaamheden als:

  • stofzuigen
  • stoffen
  • een was draaien
  • de badkamer schoonmaken
  • het toilet schoonmaken

“Een heerlijk fris en schoon huis. Dat is echt ’n cadeautje.”

Tarieven
U kunt hulp in het huishouden krijgen met een indicatie van de gemeente (Wmo).

Indicatie Wmo aanvragen
Om gebruik te kunnen maken van huishoudelijke zorg, moet u in het bezit zijn van een indicatie. Deze kunt u aanvragen bij het Wmo-loket van uw gemeente. Zij beoordelen uw aanvraag. U kunt daarbij aangeven dat u van Florein/Florence huishoudelijke zorg wil ontvangen. Florein zorgt voor de huishouding, als dochteronderneming van Florence.

U ontvangt vervolgens thuis van de gemeente een bevestiging dat de aanvraag is goedgekeurd. Zodra de indicatie binnen is, nemen wij contact met u op. Op basis van de indicatie zorgen wij dan dat u zo spoedig mogelijk zorg ontvangt van een vaste huishoudelijke medewerker.

Meer informatie vindt u ook in onze brochure.

Bereikbaarheid

De afdeling huishoudelijke ondersteuning is gedurende de dag bezig met uw planning en het doorbellen van nieuwe planningen waar nodig.
Daarom zijn wij op maandag tot en met vrijdag telefonisch goed bereikbaar tussen 8.00 en 14.00 uur op 070-3004800.

Indien er na 14.00 uur spoedsituaties ontstaan die echt niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, dan zijn wij in geval van nood tussen 14.00 en 17.00 uur te bereiken via onze spoedlijn: 071-8900446.

Meer informatie

Ondersteuning bij het huishouden

In de brochure vindt u meer informatie over huishoudelijke zorg

Download

"Zet mij niet achter een bureau"

Vanessa vertelt over haar werk in de huishoudelijke verzorging voor Florein

Lees verder!
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.