24-uurs zorg

Florein biedt u 24 uur per dag zorg. Deze zorg, ook wel palliatieve zorg genoemd, leveren wij met een team van ervaren en gecertificeerde zorgverleners.

Onze 24-uurs zorg is in 2018 met een mooie 8,7 als rapportcijfer gewaardeerd!

U heeft zelf de regie
Ons team staat voor u klaar om te zorgen dat een periode van intensieve zorg tijdens de laatste levensfase naar uw wens wordt ingevuld. U heeft de regie in uw huis. Met onze ervaring geven wij u graag advies en regelen wij bijvoorbeeld ook hulpmiddelen of overleggen we met de huisarts of behandelend specialist. Onze teams bestaan zoveel mogelijk uit dezelfde zorgverleners. Een vertrouwd gezicht vinden wij belangrijk.

“Samen met de familie goed de zorg indelen. Dat geeft ruimte om goed afscheid te nemen.”

Thuis met alle zorg omringd
Florein biedt u 24 uur per dag zorg met hulp van één zorgverlener per dag. Een hele geruststelling als u weet dat u bijvoorbeeld ook ’s nachts met goede zorg omringd bent.  In de laatste levensfase geeft dit u, uw partner en familie de rust en ruimte om waardig afscheid te nemen. Als u dit wenst kan uw familie direct bij uw zorg betrokken blijven.

Indicatie
Om in aanmerking voor de 24-uurs zorg te komen is één van de voorwaarde een terminaalverklaring (bij vergoeding vanuit de Zvw). De terminaalverklaring wordt afgegeven door de huisarts of specialist als er een levensverwachting is van minder dan drie maanden. De wijkverpleegkundige maakt vervolgens samen met u een zorgplan. Florein is op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en kan u meer informatie geven omtrent het aanvragen en de eisen van 24-uurs zorg.

Tarieven
Met een verklaring wordt de zorg vergoed door uw zorgverzekering.
Florein vraagt geen eigen bijdrage.

Zorg nodig?
Vraag direct zorg aan of bel ons via 070 – 300 48 02. Bij spoedaanvragen kunt u het beste direct bellen.

Meer informatie

Thuis met alle zorg omringd

Florein biedt u 24 uur per dag zorg

Download

"Samen de periode goed afsluiten, dat is onbetaalbaar"

In een periode van intensieve zorg, zoals tijdens de laatste levensfase, is het meer dan fijn om vakkundige hulp te krijgen. Florein biedt 24-uurs zorg met zeer ervaren medewerkers.

''Ongelooflijk wat een professionele kracht allemaal regelt. Het is niet te beschrijven wat zij voor ons heeft betekend.", aldus mevrouw Tibboel.

Lees verder!
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.