Werken bij Florein

Ontdek onze zorgbanen met flexibele werkuren

Florein is een enthousiaste club met ongeveer 850 medewerkers. We organiseren de zorg dichtbij de klant en geloven dat zorg uit meer bestaat dan een product op basis van een indicatie. We zijn mensen met een hart voor mensen. Zorgen doen we samen. Met familie, buren, vrienden én met professionals zoals jou.

We bieden diverse vormen van zorg bij mensen thuis, zoals huishoudelijke zorg, 24-uurs zorg en nachtzorg. Een persoonlijke benadering van onze klant is voor ons vanzelfsprekend. Samen vullen we de gewenste zorg in. Dit doen wij voor mensen die zelf kiezen welke zorg zij willen ontvangen. Maar ook als betrouwbare partner voor o.a. Florence.

Werken op tijden die jou uitkomen

Bij Florein kun je werken op tijden die jou uitkomen. Hoe? Je vult online je beschikbaarheid in. Zo gaan afwisseling en zekerheid mooi samen. Jij hebt regie over je leven, zodat je naast je leuke werk ook genoeg tijd hebt voor je gezin of om te sporten en te winkelen met vriendinnen.

Korte lijnen, duidelijke afspraken

Ook in de contacten met elkaar houden van korte lijnen en heldere afspraken. Want of je nu werkt in een zorginstelling of in de thuiszorg; we rekenen op elkaar.

Je bent bij Florein aan het goede adres! Wij bieden je een baan die goed te combineren is met je privéleven en waarin je kan terugvallen op een organisatie die de zaken goed geregeld heeft.

  • Hou je van mensen en je werk in de zorg? Wij ook!
  • Wil je aan de slag als helpende niveau 2 of  verzorgende niveau 3 met een vast contract of als zzp’er? We hebben diverse opties.
  • En misschien wil je wel graag doorstromen naar een volgend niveau. Ook dat kan.
  • Werk je liever in de thuiszorg óf binnen de muren van een zorginstelling? Bij Florein kan het allebei.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou en willen je graag ontmoeten!

Je bent van harte welkom.

Check hieronder onze vacatures voor een passende baan voor jou of lees een van de persoonlijke verhalen van onze medewerkers.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.