Glazenwasactie Florein + Nelis

Sommige van onze klanten hebben aangegeven nu geen huishoudelijke ondersteuning te willen ontvangen vanwege het coronavirus. Hier hebben wij alle begrip voor. Maar wij vergeten u niet! Om u van dienst te kunnen zijn in deze lastige tijd, zorgen we – in samenwerking met Nelis – graag voor schone en frisse ramen.

Over Nelis

Nelis Company verzorgt de glasbewassing en gevelreiniging voor bedrijven die dit vanuit een social return oogpunt willen doen. Voor dit mooie gebaar vanuit Florein naar haar klanten, helpen ze graag een handje mee. Klanten die geen huishoudelijke ondersteuning meer ontvangen vanwege zorgen over het coronavirus, helpen we op deze veilige manier alsnog aan een schoon en fris huis.

Toch hulp nodig?

We kunnen ook eenmalig langskomen, een boodschap voor u doen of een deel van de taken uitvoeren. We denken graag met u mee!

> Neem gerust contact met ons op via 070 – 300 48 00.

Let op: Nelis voert geen glasbewassing uit voor particulieren in de wijk, maar komt specifiek langs voor de klanten van Florein. Voor vragen over glazenwasserwerk in de wijk kunt u terecht bij de reguliere glazenwasser uit uw eigen straat.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.