Zo gaat Florein om met het coronavirus

Vanwege het coronavirus zijn veel van onze klanten bang. Als je bij ons aan de slag gaat als vakantiekracht, is het daarom belangrijk om hen gerust te stellen. Daarom houden we ons, naast de basisregels (hoesten/niezen in de binnenkant van je elleboog) aan onderstaande afspraken. Zo houden we jou en onze klanten veilig.

1) Houd 1,5 meter afstand
Bel aan en stap naar achter. Ga niet direct naar binnen. Stel je voor en vertel dat je voor Florein werkt. Geef vervolgens de klant de tijd om in een andere ruimte plaats te nemen voor je binnenkomt. Ook jou werkzaamheden voer je zoveel mogelijk uit als de klant in een andere ruimte is. We schudden geen handen i.v.m. hygiëne.

2) Veiligheid staat voorop
Was bij binnenkomst, tussen taken door en bij vertrek je handen. Dit kan met een handdoek die de klant voor jou klaarlegt of met keukenpapier. Na afloop van de dienst gooi je de handdoek in de was.

3) Wees flexibel tijdens het werk
Wil de klant dat je alleen op sanitair focust? Geen probleem. De wensen van de klant staan in deze moeilijke tijd voorop, ook als dit afwijkt van het normale takenpakket. Als je twijfelt, kun je contact opnemen met het kantoor.

4) Maak tijd voor een praatje
Veel klanten zijn angstig en voelen zich eenzaam. Een praatje wordt daarom enorm gewaardeerd. Blijf vrolijk, neem de tijd en stel de klant gerust waar dit kan.

Vacatures

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.