Nieuwe aankleding voor kantoor Florein

Geplaatst op: 13 september 2018

Voor Florein werken veel zorgverleners op locatie, maar ook op het kantoor zijn de kanjers van Florein hard aan het werk. Na de verhuizing naar de nieuwe locatie in Rijswijk, was het zaak om het kantoor helemaal onder te dompelen in de Florein-stijl. 

Aankleding kantoor
Voor de nieuwe inrichting van het kantoor zijn foto’s gemaakt in het werkgebied. Elke foto laat zien dat Florein steeds in beweging is, doordat een model in beweging is gefotografeerd. De bewerking van de beelden versterken dit beeld met een knipoog doordat één onderdeel is uitgewerkt in de huisstijlkleuren van Florein. De bewerkte beelden zijn de basis van de levensgrote visuals in het kantoor. Het eindresultaat zijn kleurrijke, persoonlijke wanden in het kantoor in een modern jasje.

Actueel nieuws

Wereld Alzheimer Dag 2018

Vrijdag 21 september is het Wereld Alzheimer Dag in Nederland. Een dag om even stil te staan en te ...

LEES VERDER

18 september 2018

Nieuwe aankleding voor kantoor Florein

Voor Florein werken veel zorgverleners op locatie, maar ook op het kantoor zijn de kanjers van Florein hard aan ...

LEES VERDER

13 september 2018

De invloed van slecht slapen op dementie

Wist u dat de kwaliteit van uw slaap en dementie met elkaar in verbinding staan? Volgens geriater Jurgen Claassen ...

LEES VERDER

10 september 2018

Nieuwsarchief
8 gezondheidsvoordelen van magnesium

27 augustus 2018 - Magnesium in de voeding wordt tot nu toe ver onderschat. Het is vooral calcium dat bekend is en waar veel aandacht aan wordt besteed. Maar magnesium is eigenlijk nog belangrijker dan calcium, want ...

Het belang van Omega-3

27 augustus 2018 - Omega-3 is een belangrijke voedingsstof voor ons lichaam. Maar wij krijgen er over het algemeen te weinig van binnen. Ons lichaam maakt deze stof namelijk niet zelf aan en ons huidig voedingspatroon is ...

Last van slaapproblemen? 5 tips om het op te lossen!

23 juli 2018 - Niks is fijner dan ’s morgens fris en fruitig uit bed stappen na een lekkere nacht slapen. Maar dit is helaas niet voor iedereen het geval. Een slechte nachtrust heeft een flinke impact ...

Wat kunt u doen tegen spataderen?

20 juli 2018 - Veel mensen hebben last van spataderen. Een op de vier mensen heeft hier mee te maken. Over het algemeen komen spataderen vaker voor bij vrouwen. Maar mannen kunnen hier ook last van hebben. ...

Vitamine B is o.a. goed tegen rimpels

17 juli 2018 - Dagelijks hebben we veel vitaminen nodig. Een groot deel halen we uit onze dagelijkse voeding. Het is daarbij nog steeds verstandig dit aan te vullen met voedingssupplementen. Dit is vooral slim als u  ...

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.