Leuke buiten activiteiten in Den Haag

Geplaatst op: 17 mei 2024

Het zonnetje begin gelukkig al meer en meer te schijnen, dus wij dachten: laten we wat leuke activiteiten in de buitenlucht voor jullie op een rijtje zetten. De stad aan zee biedt allerlei leuke mogelijkheden voor een heerlijk dagje buiten, of je nu wilt genieten van het strand, de natuur wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen op een terrasje. Voor ieder wat wils.

Wandelen in de duinen
Ontsnap de drukte en verken de prachtige duinen van Meijendel of het Westduinpark. Maak een wandeling door de duinen, spot konijntjes en herten, en geniet van de rust en de natuur om je heen.

Picknick in het park
Verspreid een kleedje, pak wat lekkere hapjes en drankjes en strijk neer in een van de mooie parken van Den Haag. Of je nu kiest voor het Zuiderpark, Westbroekpark of het Haagse Bos, een picknick in de buitenlucht is altijd een goed idee.

Terrasje pakken op het plein
Een van de gezellige plekken voor het pakken van een terrasje is toch wel het Plein. Geniet van het bruisende stadsleven terwijl je mensen kijkt.

Haagse antiek- en boekenmarkt
Op het Lange Voorhout van 2 mei tot en met 22 september donderdag en de Haagse antiek- en boekenmarkt. Een sfeervolle markt waar je lekker kunt slenteren tussen de kraampjes vol antiek, kunst, boeken en schilderijen.  

Genoeg mogelijkheden voor een mooie dag buiten bij lekker weer. Dus trek eropuit en geniet van al het moois dat deze prachtige stad te bieden heeft.

Actueel nieuws

HKZ-certificaat weer verlengd

Florein heeft opnieuw het HKZ-certificaat behaald voor huishoudelijke zorg. Dit certificaat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. ...

LEES VERDER

29 mei 2024

Leuke buiten activiteiten in Den Haag

Het zonnetje begin gelukkig al meer en meer te schijnen, dus wij dachten: laten we wat leuke activiteiten in ...

LEES VERDER

17 mei 2024

8 gezondheidsvoordelen van magnesium

Wist je dat er meer dan 600 processen in het lichaam waarbij magnesium nodig is! Jammer genoeg krijgt maar ...

LEES VERDER

1 mei 2024

Nieuwsarchief
Hoe kies je de juiste zorginstelling?

23 april 2024 - Het kiezen van de juiste zorginstelling voor jezelf of een geliefde is een belangrijke beslissing die behoorlijk wat overwegingen met zich meebrengt. Of het nu gaat om langdurige zorg, revalidatie na een operatie ...

Hoe krijg je meer energie?  

11 april 2024 - Heb je vaak het gevoel gehad dat je constant moe bent en geen energie hebt? Je bent niet de enige. Veel mensen ervaren dagelijks vermoeidheid en een gebrek aan energie. Gelukkig zijn er ...

Ons immuunsysteem moet weer kennis maken met virussen

28 maart 2024 - We zien een toename van verkoudheden, hoestbuien en in sommige gevallen longontstekingen of buikgriep. Is dit te wijten aan het seizoen, of heeft de aanwezigheid van het coronavirus hier ook een rol in ...

Waarom we zo vaak praten over het weer

12 maart 2024 - Het weer in ons land is vaak behoorlijk wisselvallig: regen, zon, wind, warm, koud – soms van alles in één dag. En juist omdat het zo onvoorspelbaar is, blijft het een gespreksonderwerp dat ...

Tocht in huis? Versla het met deze tips

27 februari 2024 - Het binnen in huis ook in de winter even laten doorluchten is niet verkeerd. Maar een continue tocht of koude lucht in huis kan best vervelend zijn. Wij duiken in dit artikel in ...

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.