Social return compliment voor Florein

Geplaatst op: 26 juni 2019

We zijn trots op onze bijdrage om mensen een kans te geven onder de noemer van #socialreturn. Van ontwikkelplekken voor onze WOT zorg tot aan baanafspraken en een BBL plek voor een 63-jarige dame die dolgraag in de zorg wilde werken. Als vertegenwoordigers namen Annelisa en Mariet het compliment in ontvangst. Bedankt!

Actueel nieuws

Leuke bijbaan voor de kerstvakantie

Wil je lekker bijverdienen? Ga dan deze kerstvakantie aan de slag bij Florein. Als vakantiekracht hou je het huis ...

LEES VERDER

11 december 2019

Veel ouderen onder bijstandsniveau

Veel ouderen beseffen zich niet dat ze recht hebben op een AOW-aanvulling. Door die reden leven tussen de 48 ...

LEES VERDER

2 december 2019

Meer ouderen hebben mantelzorg nodig

Het aantal 75-plussers dat de komende jaren mantelzorg nodig heeft, zal steeds verder toenemen. Zelfs tot een niveau dat ...

LEES VERDER

25 november 2019

Nieuwsarchief
Mentale veerkracht belangrijk voor langer thuiswonen

30 oktober 2019 - Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, maar dat gaat niet altijd even makkelijk. Nivel heeft hier onderzoek naar gedaan in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Daaruit bleek dat het vertrouwen van de ...

Let op: babbeltruc nu ook in regio Den Haag actief

24 oktober 2019 - Deze week werd bekend dat er een nieuwe babbeltruc actief is in regio Utrecht. Jongeren verkleden zich als verplegers en praten zich zo naar binnen bij ouderen. Onder het mom van 'bloedprikken' roven ...

Beweging voorkomt valpartijen

21 oktober 2019 - Ouderenorganisaties en het Rode Kruis riepen de eerste week van oktober uit tot valpreventieweek. Meer dan 24.000 65-plussers breken elk jaar een heup. Vallen is een heel groot probleem voor veel ouderen. Hoe ouder ...

Even stilstaan bij: Dag van de Thuiszorg

25 september 2019 - Vandaag zetten wij onze medewerkers extra in het zonnetje! De Dag van de Thuiszorg is een mooi moment om onze Florein kanjers extra te bedanken voor alle toewijding en inzet. Deze speciale dag wordt sinds ...

Zo blijf je genoeg eten als je ouder wordt

17 september 2019 - Het is belangrijk om gevarieerd te blijven eten als je ouder wordt. Genoeg calorieën en eiwitten zorgen ervoor het lichaam zich kan onderhouden en fit blijft. Daarnaast is het belangrijk genoeg te drinken ...

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.