Prijzen uitgereikt Florein magazine

Geplaatst op: 24 januari 2021

In oktober vorig jaar is de tweede uitgave van het Florein magazine op de mat gevallen. Het magazine staat vol met persoonlijke verhalen, weetjes, puzzels en tegelijkertijd een speels kijkje achter de schermen. Met de puzzels kunt u ook mooie prijzen winnen. De redactie van het magazine heeft de drie prijswinnaars van de puzzel persoonlijk bezocht. Er zijn verschillende prijzen uitgereikt; van een heerlijk theepakket tot ‘het bladcadeau’. De prijswinnaars waren erg verrast en reageerden enthousiast: “Wat een leuke verrassing, ik win nooit iets. Hartelijk dank!”

Actueel nieuws

Wanneer bent u aan de beurt voor een vaccinatie?

Inmiddels zijn bijna alle bewoners van verpleeghuizen en andere instellingen gevaccineerd met het Pfizer-vaccin. Zij zijn dus volledig gevaccineerd ...

LEES VERDER

25 maart 2021

Tips om boodschappen te doen in coronatijd

Het coronavirus kan vooral als u al wat ouder en, of kwetsbaar bent een risico betekenen. Het is belangrijk ...

LEES VERDER

3 februari 2021

Prijzen uitgereikt Florein magazine

In oktober vorig jaar is de tweede uitgave van het Florein magazine op de mat gevallen. Het magazine ...

LEES VERDER

24 januari 2021

Nieuwsarchief
Traint u ook regelmatig uw hersenen?

11 januari 2021 - Het is erg belangrijk om uw lichaam gezond te houden, zo ook de hersenen. Spelletjes en een app helpen om uw hersenen te trainen en fit te houden. Hersentraining Er zijn verschillende ...

Fijne feestdagen!

18 december 2020 - Thuis staat een versierde kerstboom en branden de kaarsjes. We maken het gezellig in huis. Dit jaar nog meer dan anders beseffen we hoe fijn het is om samen met onze familie en ...

Voldoende vitamine D tijdens donkere dagen

3 november 2020 - De koude, donkere winterdagen zijn weer in zicht. In deze periode is het extra belangrijk om genoeg vitamine D binnen te krijgen. Zo houdt u uw immuunsysteem sterk. Maar hoe kunt u daarvoor ...

Blijf ook thuis in beweging

16 oktober 2020 - Voor iedereen is het een onzekere en verwarrende tijd waar we nu in leven. Zoveel mogelijk binnen blijven voor onze eigen gezondheid. Voor de een voelt thuisblijven als een straf terwijl het voor ...

Terug in de schoolbanken

1 oktober 2020 - De werkbegeleiders van Florein, die dagelijks onze leerlingen van Mondriaan begeleiden tijdens hun stage, hebben zelf in de schoolbanken gezeten! Op 1 september hebben zij hun certificaat gehaald voor de training basisonderhoud schoonmaak. ...

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.