Meewerkend Voorwerker

Direct solliciteren

Florissant, schoon met zorg!

Florissant is een onderdeel van Florein Zorg en is verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden in verschillende zorginstellingen.

We bieden professionele en servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio’s Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Rijswijk, Voorburg en Leidschendam.

Wie ben je?

Schoon is voor jou niet schoon genoeg. Nee, het moet blinken en stralend schoon zijn! Je wordt blij als het team reilt en zeilt. Je voelt je verantwoordelijk en bent graag een aanspreekpunt. Je kan goed zelfstandig je job doen, bent klantgericht en een echte aanpakker!

Wat ga je doen?

Als Meewerkend Voorwerker geef je leiding aan een team medewerkers algemeen schoonmaakonderhoud in een verpleeghuis. Naast het aansturen en coördineren van het team werk je zelf ook mee.  In de functie van Meewerkend Voorwerker houd je toezicht op de uitvoering van het afgesproken schoonmaakprogramma, resulterend in de overeengekomen uitvoeringskwaliteit. Denk hierbij onder meer aan:

  • Het toewijzen van taken aan medewerkers. 
  • Het geven van aanwijzingen en instructies aan medewerkers.
  • De controle van werkkwaliteit en werkvoortgang. 
  • Het melden van bezettings- en overige uitvoeringsproblemen aan de leidinggevende en uitvoering geven aan oplossingen.
  • Het inwerken van nieuwe medewerkers en overdragen van werkmethoden

Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die jij en je team levert en straal je dat ook uit.

Wij vragen
Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Verder ben je communicatief sterk, kan je goed organiseren, ben je pro-actief en zie je er representatief uit. 

Wij bieden

Een interessante baan waarin meedenken en eigen initiatief erg wordt gewaardeerd. Het gaat om 25 tot 30 uur per week. Het salaris bedraagt minimaal € 14,74 tot maximaal € 16,29 bruto per uur, overeenkomstig de CAO Schoonmaak. Je kan per direct beginnen!

Wil je meer weten of solliciteren?
Neem voor meer informatie over de functie contact op met Jose Vesters, Objectleider Florissant via 06-51596030. Direct solliciteren kan voor 17 mei 2024 via de button op deze pagina.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.