Schoonmaakmedewerkers voor Florissant

Direct solliciteren

Florissant is het schoonmaakbedrijf van Florein en biedt professionele, servicegerichte facilitaire diensten aan zorginstellingen in de regio Den Haag.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar parttime schoonmaakmedewerkers die op invalbasis inzetbaar zijn op de locaties van Florence en die met trots en passie hun werk uitvoeren.

Werkzaamheden

Het gaat hierbij om parttime schoonmaakwerkzaamheden in de algemene ruimtes van het verzorgings- of verpleeghuis zoals de woonkamers, (ontvangst)hal, trappenhuis, algemene sanitair, restaurant en het schoonmaken van de kamers van de bewoners.

Je wordt per keer ingezet op een specifieke taak die jij professioneel uitvoert. Je weet wat er van je verwacht wordt en je doet je werk met passie! Daarnaast voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert en straal je dat ook uit.

Wij vragen

Je bent een gedreven, professionele collega die in de ochtenduren beschikbaar is. Voor de locatie van Florence zijn we op zoek naar medewerkers voor zowel doordeweeks als in het weekend. Het werken in het weekend is ideaal om te combineren met bijvoorbeeld je studie.

Naast dat je ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden op professioneel niveau, spreek je goed Nederlands. Een goede communicatie is namelijk van belang om op een goede wijze je werk te kunnen doen.

Om je goed op deze locatie in te kunnen zetten, woon je in de regio Haaglanden. Woon je daar buiten, dan zullen wij je sollicitatie niet verder in behandeling nemen.

Wij bieden

Een leuke werkomgeving en de mogelijkheid om op verschillende locaties (als oproepmedewerker) werkzaam te zijn. Het salaris en de overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao voor de schoonmaak.

Florissant, schoon met zorg!

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.