Helpende niveau 2(+) Leiden

Direct solliciteren

Florein werkt in Leiden met kleinschalige thuiszorgteams. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen. Florein is op zoek naar JOU! In overleg met jou spreken we af hoeveel uur je kunt werken, maar in ieder geval tussen de 16 en 24 uur per week.

Pas jij bij Florein?

In de thuiszorg heb je een belangrijke rol als helpende niveau 2 (+). Je ondersteunt de cliënt en je ondersteunt jouw team.

Verzorging is een vak. Je bent een professional met heldere ideeën over de thuiszorg. Je houdt van verandering en vindt ook jezelf regelmatig opnieuw uit. Je staat open voor nieuwe kennis en deelt deze gul met je omgeving. Zorg is voor jou meer dan een reeks handelingen. Je erkent het belang van de wereld om jou en je cliënt heen en maakt verbinding. Met familie, de huisarts, specialisten en het team waarin je werkt. Je creëert onafhankelijkheid en boort de kracht aan om zorgafhankelijkheid te voorkomen. Je zorgt voor anderen zoals je voor jezelf en de jouwen zou zorgen!

We doen het samen

Je werkt in deze functie nauw samen met je teamleden en de (wijk)verpleegkundige. In je team leer je van elkaar en stimuleer je elkaar.

Werkzaamheden

Je verricht alle dagelijks voorkomende verzorgende handelingen op een verantwoorde manier en werkt daarbij nauw samen met je teamleden en (wijk)verpleegkundige. Je werkt volgens het zorgplan en in samenwerking met de cliënt. Je signaleert en rapporteert tijdig en adequaat richting de (wijk)verpleegkundige.

Wij vragen
Je bent gediplomeerd Helpende zorg & welzijn niveau 2. Naast je opleiding tot Helpende ben je geschoold in het aanreiken van medicatie of ben je bereid deze scholing te volgen. Je bent ondernemend en onafhankelijk. Je neemt verantwoordelijkheid, bent effectief en doelgericht. Voor deze functie is het van belang dat je in Leiden of in de nabije omgeving van Leiden woont. Je standplaats is Leiden.

Wij bieden

Een veelzijdige baan met invloed en verantwoordelijkheid. Heb je ambitie om je verder te ontwikkelen binnen je werkgebied, dan biedt Florein opleidingsmogelijkheden om door te stromen naar niveau 3.

Nieuwsgierig?

Klinkt dit je goed in de oren? Reageer dan op deze vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Je standplaats voor deze functie is Leiden.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.