Werken als ondersteuning bij het huishouden

Direct solliciteren

Florein is een thuiszorgorganisatie met een hart voor mensen. Samen zorgen we ervoor dat mensen zolang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Lijkt het jou leuk om hierbij te helpen? Je kunt met jouw werk echt iets voor een ander betekenen.

De werkzaamheden

Jij zorgt ervoor dat elk huishouden de aandacht krijgt die het verdient. Niet al onze klanten zijn fit genoeg om zelf schoon te kunnen maken. Jij helpt hen door bijvoorbeeld de badkamer op te frissen, te stofzuigen of de meubels af te stoffen. Zo is het huis in no-time weer schoon en fris. Ondertussen is er tijd voor een gezellig praatje. Even sociaal contact, daar knappen onze klanten ook altijd van op. Zelf ben je met deze baan dus ook veel onder de mensen.

Wat zijn de werktijden?

Je bepaalt je eigen rooster, dus je werktijden zijn flexibel! Vooraf geef je aan hoeveel uur je beschikbaar bent en wanneer het jou uitkomt om te werken. Zo is je bijbaan ideaal te combineren met je eigen leven. Je kunt overdag of ’s avonds tot 20.00 uur werken, maar ook op zaterdagochtend als jou dat beter uitkomt. Kortom: je werkrooster stel je zelf makkelijk samen, ideaal toch? Zo kun je met een aantal uur per week al een hoop betekenen voor onze klanten!

Wat biedt Florein?

  • Een flexibele baan waarin je zelf bepaalt hoeveel uur je per week wil werken én op welke dagen
  • De mogelijkheid om écht iets voor een ander te kunnen betekenen
  • Een werkgebied dicht bij huis, je kunt namelijk in verschillende regio’s aan de slag
  • Natuurlijk een goed salaris, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.