Zorgondersteuner

Direct solliciteren

Vanaf 12 uur per week

Ben jij momenteel werkzaam als Hulp bij het Huishouden en wil jij je horizon verbreden? We zoeken enthousiaste medewerkers die geen zorgdiploma hebben, maar wel heel graag een steentje willen bijdragen om onze cliënten te helpen.

Pas jij bij Florein?
Florein is op zoek naar enthousiaste medewerkers met een hart voor mensen. Want zorg verlenen is zoveel meer dan alleen je werk uitvoeren. Jouw inzet voor onze cliënten kan een verschil van dag en nacht maken. Je bent voor mensen letterlijk het lichtpuntje van de dag. En dáár doen wij het voor! Jij toch ook?

Over deze functie
De functie Zorgondersteuner is een nieuwe functie binnen Florein. Voor deze functie is een speciaal opleidingstraject samengesteld. Samen met 8 medekandidaten word je in 2 maanden opgeleid tot Zorgondersteuner. De opleiding bestaat zowel uit dagdelen met theorie lessen als praktijkdagdelen. Hierdoor ga je de geleerde theorie gelijk in de praktijk uitvoeren. Dit gebeurt onder de begeleiding van een werkbegeleider en onder toezicht van een praktijkopleider.

De werkzaamheden worden zowel overdag, in de avond als in weekenden/feestdagen gedaan, bij de cliënt thuis.

Werkzaamheden
In de functie van Zorgondersteuner ga je licht verzorgende taken uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het ondersteunen bij de Algemeen Dagelijkse Levensbehoeftes (ADL). Een voorbeeld van ADL is ondersteuning bij wassen, maaltijdverzorging of activiteiten (zoals bijvoorbeeld een spelletje doen). Tijdens je opleiding wordt hier uiteraard aandacht aan besteed zodat jij je werk goed kunt doen. Maar tijdens de opleiding wordt ook aandacht besteed aan de verschillende ziektebeelden die je tegen kunt komen in je werk.

Wij doen het samen
Ook al werk je individueel bij de cliënt thuis, je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een vast team. Met jouw werkzaamheden ondersteun je jouw collega’s en help je onze cliënten enorm.

Wij vragen
Je vindt het leuk om onze cliënten te helpen waar je kan, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Je bent zorgvuldig, gemotiveerd en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast beschik je (bij voorkeur) over eigen vervoer. De werkzaamheden vinden plaats in Voorschoten, Voorburg, Rijswijk en Den Haag.

Wij bieden
Een opleiding tot Zorgondersteuner, in een gezellig en flexibel team. Als je bent geslaagd voor je opleiding, is het aantal werkuren per week als Zorgondersteuner in overleg. Op deze functie is schaal FWG 20, CAO VVT van toepassing.

Nieuwsgierig?
Klinkt dit je goed in de oren? Reageer dan op deze vacature door op de button te klikken op deze pagina.

Deze functie wordt zowel intern als extern uitgezet. De opleidingskandidaten zullen een mix zijn van interne en externe kandidaten.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.