Hulp bij het Huishouden voor Den Haag

Direct solliciteren

Florein werkt in de thuiszorg met kleinschalige teams. Jouw hulp kunnen we daarbij goed gebruiken. Florein is op zoek naar mensen met een hart voor mensen. In overleg spreken we af hoeveel uur je kunt werken.

Pas jij bij Florein?

Als Hulp bij het Huishouden heb je een belangrijke rol in het huishouden. Jouw werk zorgt er namelijk voor dat onze klanten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dat vinden we belangrijk bij Florein.

Het huishouden op orde houden is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Gelukkig ben jij er om te helpen. Schoonmaken, stofzuigen, een was draaien of strijken; daar draai jij je hand niet voor om. Zo is het huis in mum van tijd weer fris en schoon.

Wij doen het samen

Ook al werk je individueel bij de klant thuis, je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een vast team.

Werkzaamheden

Jij zorgt ervoor dat elk huishouden de aandacht krijgt die het verdient. Dit doe je door te stofzuigen, schoonmaken, een was te draaien of te strijken. Zo zorg jij ervoor dat het huis weer schoon, opgeruimd en fris is als je de deur uitloopt.

Wij vragen

Je vindt het leuk om huishoudelijk werk te doen voor onze klanten, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen. Je bent zorgvuldig, effectief en neemt verantwoordelijkheid. Daarnaast beschik je over eigen vervoer, bij voorkeur de (brom)fiets, en woon je in Den Haag of de nabije omgeving.

Wij bieden

Het gaat om een parttime functie van tussen de 0 en 30 uur per week. De werkzaamheden zijn verdeeld over maandag tot en met vrijdag. Werk jij liever in de avond of op zaterdag? Wij bieden ook ondersteuning na onze kantoortijden tussen 17.00 en 20.00 uur (maandag tot en met vrijdag) en zaterdagochtend tussen 8.00 en 12.00 uur. In overleg bespreken we welke dagen en tijden jij werkzaam bent.

Nieuwsgierig?

Klinkt dit je goed in de oren? Reageer dan op deze vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.