Verzorgende IG in Leiden

Solliciteer

Voor het thuiszorg-team Leiden zijn we op zoek naar een nieuwe collega!

18-24 uur per week

Je wordt ingeschaald conform cao VVT in FWG 35, max. € 2.937,- op basis van 36 uur per week. Na 7 maanden heb je zicht op een vast dienstverband.

Pas jij bij Florein?

In de thuiszorg heb je een belangrijke rol als verzorgende. Jouw inzet en aanzet tot eigen regie in het leven van de cliënt in zijn eigen omgeving kan een verschil van dag en nacht maken. Florein werkt met mensen met hart voor de zorg. De wereld verandert alsmaar om ons heen. Ook in de zorg gebeurt van alles. Florein speelt daar graag op in en werkt graag met mensen die actief omgaan met verandering en initiatief nemen. Jij toch ook?

Wij zijn één team

Ook al werk je individueel bij de cliënt thuis, je werkt niet alleen. Je maakt onderdeel uit van een vast team. Je leert van elkaar en stimuleert elkaar. Ook vorm je een team met de mensen om de cliënt heen. Familie, de huisarts, specialisten. Jij zorgt voor verbinding en prikkelt mensen – die als het even kan – straks zonder jouw hulp verder kunnen met hun leven. En het is mooi als dat lukt!

Een goede basis

Jouw werk bestaat uit alle voorkomende verzorgende en verpleegtechnische handelingen. Dat is logisch, je bent een professional! En ja, dat doe je naar eigen inzicht en uiteraard op een verantwoorde manier in goede samenwerking met je team. Jij coördineert de zorg en kijkt wat nodig is voor de cliënt. Zo help jij de cliënt om de regie over zijn of haar leven te houden of te herpakken. In overleg met elkaar spreken we af hoeveel uur per week je kunt gaan werken, denk hierbij aan zo’n 15-24 uur per week.

Heb je interesse?

Klinkt dit aantrekkelijk? Vul het online sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op. Neem telefonisch contact op via 071-890 0440 als je meer informatie over deze functie wilt.
Het werkgebied is Leiden en voor deze functie beschik je over het diploma Verzorgende IG.


Interesse in deze vacature?

Meld je dan aan via onderstaande button en wij nemen contact met je op.

Solliciteer
FLOREIN
ZORGT, DA’S
HELDER.